Відома російська телеведуча, екс-кандидат в президенти РФ і світська левиця Ксенія Собчак, яка нещодавно приїхала в українську столицю, у вельми нецензурній формі пояснила причину поїздки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі Ксенії Собчак.

Так, за словами Ксенії, вона приїхала в гості до своєї подруги й її візит у Київ жодним чином не пов'язаний з політикою. Цитату збережено з пунктуацією автора:

"Всі йо*нулись, звичайно, на тему України. Приїхала до подруги. Виставила сторіз. Журналісти обривають телефон. Тобто уявіть собі, що у Київ можна просто любити їздити й мати тут друзів без політичного контексту неможливо, так? Пекло якийсь. А тут до речі гостинні і прекрасні мої друзі. І жодної політики. Крім того, що за день стало ясно, що абсолютна більшість моїх знайомих переконані в перемозі Порошенка. Тому що "у нього всі бабки", - заявила Ксенія Собчак.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Варто нагадати, що в жовтні Собчак заявила, що з точки зору міжнародного права Крим належить Україні. Політик також запропонувала провести на півострові новий референдум, який би повністю відповідав законам. У липні московська прокуратура не знайшла в її словах ознак екстремізму. Українська сторона назвала проведення подібних дій на території Криму небезпечними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в квартиру відомого московського стиліста і близького друга Ксенії Собчак Едгара Мушулова завітали з перевіркою поліцейські. Про це передає телеграм-канал Mash. Копи знайшли у 27-річного візажиста 0,35 грама кокаїну. За їх версією, Мушулов збирався продати наркотики. Тепер проти нього порушено кримінальну справу за зберігання заборонених речовин.

Нагадаємо, Собчак розгорнула український прапор на своєму тілі: щоб бачила вся Росія.

Як повідомляв Знай.uа Собчак і Віторган розвіяли чутки про розлучення пікантним відео: спочатку на пляжі, потім в ліжку.

Знай.uа писав, Собчак прокоментувала розлучення з Віторганом: відпустіть минуле, хоч це і складно.