Повне Місячне затемнення побачити можна буде 21 січня 2019 року в 5:13 по Гринвічу.

Місячне Затемнення відбудеться в знаку Лев. Саме тому висока ймовірність того, що багатьом захочеться глобальних змін у житті. Однак піддаватися цьому почуттю астрологи не радять, так як воно може бути оманливе — побічна дія Місячного затемнення.

Місячне затемнення надасть сильний вплив на людей, які мають які-небудь хронічні хвороби, страждають депресіями і нав'язливими станами, іпохондриків. Крім того впливу цього явища піддадуться деякі і недовірливі за своєю природою люди.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з науковими дослідженнями, під час Місячних і Сонячних затемнень суїцидальних випадків стає більше. Справа в тому, що ці явища змушують повністю поринати в самого себе, а якщо це недовірлива людина, то від нього можна чекати чого завгодно. Виникає відчуття тривожності, ніби саме зараз станеться щось жахливе і руйнує. Це й стає причиною наших безсонь, конфліктів з оточуючими і самим собою.

Але є і позитивні сторони Місячного затемнення. Наприклад, частенько вони розкривають у нас проникливість і інтуїцію.

Раніше повідомлялося, що в Різдвяний святвечір сталося часткове сонячне затемнення.

Затемнення відбулося в 3:42 за київським часом на 15 градусах Козерога, особливо ефектно воно виглядало в Китаї.

Знімки робилися в Пекіні і в одному з найбільших міст Піднебесної - Харбіні.

Також затемнення спостерігалося в Монголії, Південної та Північної Кореї, на Далекому Сході Росії, в Японії, в північній зоні Тихого океану і на крайньому південному заході Аляски.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сонячні, як і місячні затемнення відіграють значну роль в астрологічних прогнозах. Дні затемнень дуже часто супроводжуються значними історичними подіями. Новий 2019 рік почався із затемнення Сонця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що точність пророцтв Ванги вражає, адже вона вище, ніж у прогнозів різних аналітиків та інших фахівців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", слова афонських старців вже давно сприймають як істину, ніби їх устами промовляє до нас сам бог. Їх пророцтв багато бояться і побоюються, адже від них неможливо сховатися.