У поїзді "Херсон - Львів" впала верхня полиця з пасажиром. Ним виявився депутат Фастівської міськради Київської області Віктор Гарвона, про що особисто повідомив у Facebook:

"У мене зламалася полиця. Пригоди тривають. Піді мною шокована пасажирка з порушеннями мови та слуху. Чи не тому, що полиця провалилася. Поїзд №110" Херсон - Львів ", вагон 14-й", - написав він.

Крім того, Гарвона опублікував пояснювальну записку, де повідомив, що спробував піднятися на верхню полицю і вона зламалася, а в ході подальшого огляду він виявив несправність елемента кріплення. Він додав, що елемент кріплення замінили і у нього немає претензій до дій бригади.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Склали акт, що полиця візуально перебувала в справному стані, а при спробі пасажира піднятися сталася нова поломка", - додав він.

Як відомо, наприкінці минулого року 58-річна Надія Полякова зламала кістки таза і стегна під час поїздки в поїзді "Київ - Рахів". Про інцидент написала в Facebook донька постраждалої Світлана Полякова.

"Маму терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, зробили МРТ і попередньо прооперували (роздроблені пах і таз на шматки)", - повідомила Світлана Полякова.

У коментарі до посту директор департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександр Красноштан припустив, що інцидент трапився через необережність пасажирки з верхньої полиці.

"Поломки полиць, кронштейнів, не виявлені", - підкреслив Красноштан, додавши, що склад вийшов в зворотний рейс і на ту саму верхню полицю був проданий квиток.

Дивіться: Укрзалізниця підставляє пасажирів заради нардепів

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України офіційно призначив Євгена Кравцова головою правління АТ " Укрзалізниця".

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явився відгук пасажира поїзда "Укрзалізниці", у якого в дорозі обірвалася полиця. Також "Знай.ua" писав, Міністерство інфраструктури України має намір передати в концесію Центральний залізничний вокзал в Києві.