Поштові перевізники України попередили про можливі затримки з доставкою посилок.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, у прес-службі державної компанії розповіли, що затримки з доставкою посилок відбуваються через значне погіршення погодніх умов на більшій частині території України.

"У зв’язку з погіршенням погодних умов на території України станом на 15:40 23 січня 2019 року можливі затримки доставки пошти в Миколаївській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Вінницькій, Кіровоградській, Одеській та Чернівецькій областях", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу у "Новій пошті" відзначили, що затримка посилок можлива на всій території України у зв'язку зі значно засніженими дорогами.

Разом з тим варто відзначити, що український поштовий оператор "Укрпошта" вкотре вляпався у гучний скандал. Одна зі співробітниць поштового відділення у Чернігові привласнювала собі гроші, якими жителі Чернігова платили за комуналку. Кілька місяців, а саме – з червня по жовтень 2018 року жінка здійснювала свої протиправні дії.

Поліції вдалося дізнатися, що жінка неправдивим чином заповнювала платіжні відомості, замість рахунків комунальних підприємств вона писала рахунки власних банківських карток. Так, злочинницю вдалося обдурити понад 50 клієнтів.

Чернігівське відділення "Укрпошти" зазнало збитків у розмірі понад 120 тис. грн.

Крім того варто відзначити, що в пункті пропуску Медика польські прикордонники затримали мікроавтобус "Iveco" компанії "Укрпошта", в якому виявлена контрабанда.

Мікроавтобус безперешкодно минув українську митницю.

Це підтверджує голова Львівської митниці Левко Прокіпчук. За його словами, польські прикордонники знайшли в мікроавтобусі 592 блоку сигарет. Він переконує, що почне розслідування для з'ясування, як контрабанда залишилася непоміченою українськими митниками.

"Також направлено клопотання в митні органи Республіки Польщі для отримання допомоги у проведенні перевірки, а саме для з'ясування способів виявлення відповідного порушення", - зазначив він.

Нагадаємо, скільки доведеться викласти українцям за посилки.

Як повідомляв "Знай.ua", Укрпошту перетворять на обмінник.

Також "Знай.ua" писав, що Омелян змінить долю потягів в Росію.

Укрпошта на межі зникнення: чи розноситимуть пенсії сільські листоноші