"Укрпошта" постебала у Facebook кандидата в президенти України Ігор Шевченко, який під час економічного форуму в Давосі (Швейцарія) набрав шість безкоштовних шапок і похвалився цим у соцмережах.

"А скільки тобі потрібно для щастя? Купуй онлайн, а Укрпошта принесе", - написала прес-служба Укрпошти.

А скільки тобі потрібно для щастя? 🙂 Купуй онлайн, а Укрпошта доставить.

Geplaatst door Укрпошта op Vrijdag 25 januari 2019

Нагадаємо, перший пост кандидата в президенти Щевченко про шапці був опублікований 22 січня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Давосі сонячно, але морозно - потрібна шапка. Якщо забув шапку будинку, вихід є", - розповів на відео Шевченка біля рекламного стенду магазину з безкоштовними шапками, який стоїть на вулиці в Давосі.

Наступного дня Шевченко повернувся до стенду і набрав ще 5 шапок.

В Давосі сонячно, але морозно - потрібна шапка. Якщо забув шапку вдома, вихід є. Мама, я поїв і в шапці)! Мария Шевченко Про серйозні речі в Давосі напишу і поставлю відео ближче до вечора.

Geplaatst door Igor Shevchenko op Dinsdag 22 januari 2019

"Мій вчорашній пост про шапку викликав шквал емоцій і прохань від друзів привезти їм таку ж у подарунок. Так, таку шапку можна взяти безкоштовно, але тільки одну. Я б не був Шевченко, якби не вдався до "махінацій" заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими володарями чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв відразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв). Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і трохи мене не заарештував). Сказав, що я вже взяв достатньо і має йти. А я б не був українцем, якби не заперечив йому і не повернув ситуацію в свою користь. В результаті складних дипломатичних переговорів він "дозволив" мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього "не бачить". Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком узяв шапку. Ось так, на що тільки не підеш заради друзів!", - написав кандидат у президенти.

Операція «Шапка» Мій вчорашній пост про шапку викликав шквал емоцій та прохань від друзів привезти їм таку саму у подарунок. Так, таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком аби не вдався до "шапкових махінацій" заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв зразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв). Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і ледь мене не арештував). Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він "дозволив" мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього "не бачить". Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку. От так, на що тільки не підеш заради друзів! Про мої шапкові пригоди дівіться на відео нижче).

Geplaatst door Igor Shevchenko op Woensdag 23 januari 2019

Нагадаємо, "Укрпошта" зганьбилася на весь світ.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Федеральне бюро розслідувань США затримало Дмитра Макаренка на острові Сайпан, розташований на Північних Маріанських островах.

"Знай.uа" писав, що загроза вторгнення Росії знизилася/