Прикрий інцидент стався на Донбасі. Працівник зоопарку не впустив журналістів далі власноруч виведеного напису "приватна власність", натомість кричав і погрожував.

Охоронець приватного зоопарку в Покровську на Донеччині агресивно погрожував знімальній групі нацькувати собак та розбити камеру. Туди журналісти ТСН приїхали подивитися, в якому стані перебувають тварини, бо зоозахисники закликають урятувати утриманців звіринцю.

Працівник зоопарку нікого не впустив далі власноруч виведеного напису "приватна власність", натомість кричав і погрожував:

"Швидко йдіть, бо зараз камеру розіб’ю нах*р. Зараз собак спущу. Швидко забирайтеся звідси".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сторож охороняє сумнозвісний приватний зоопарк на околиці Покровська, звідки до Запоріжжя на реабілітацію забрали знесилених та голодних ведмедів та левів, один із яких помер.

Нагадаємо, берлінський зоопарк поділився зворушливим відео. На ньому маленький ведмедик обіймається з мамою і вчиться ходити. Користувачі у захваті. Берлінський зоопарк виклав у мережу зворушливий і неймовірно милий відеозапис. На ньому можна побачити, як дитинча полярної ведмедиці по кличці Тоня обіймається зі своєю мамою і вчиться ходити. Малюк робить це дуже обережно, з ентузіазмом і ще незграбно. Але завдяки підтримці мами у нього все вийде.

"Знай.uа" вже писав про те, що білка-товстушка плюнула на дієти і поласувала апетитним фастфудом. Всього за добу пухнастий гризун завоював любов соцмереж.

Днями житель Нью-Йорка застав зненацька білку-товстушку, що поїдає на дереві яєчний рулетик. Він зняв відео і виклав його в мережі Twitter. З тих пір пухнаста білка завоювала серця користувачів соцмереж.

Читайте також: справжня екзотика: як молоде подружжя живе із пумою у маленькій квартирі. Дика кішка вміє користуватися туалетом і не кусається.