У мережі з'явилися фотографії двох бойовиків "ДНР", які загинули на окупованій території Донбасу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Twitter користувачем під ніком IgorGirkin.

Перший із загиблих бойовиків — Левін Юліан, 1987 року народження, загинув 21 січня 2019 року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Другий — Обухів Михайло, 1993 року народження, загинув 12 січня 2019 року.

Варто нагадати, що в мережі з'явилося неоднозначне фото колишнього керівника донецьких бойовиків Олександра Захарченка. Зокрема, обличчя ліквідованого керівника "ДНР" з'явилося на автомобілі, який роз'їжджає по Донбасу. На знімку зображено позашляховик у тюнінгу камуфляжу. На задньому склі якого прикріплено плакат з портретом Захарченка і написом: "Живи вільним, роби по совісті, стався до всіх справедливо".

Разом з тим варто зазначити, що нещодавно ватажок злочинного терористичного угруповання "ДНР" Денис Пушилін з невідомих причин відправився на території анексованого Росією Криму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі від рук проросійських найманців-терористів загинув боєць ЗСУ Віталій Губенко, позивний "Батюшка". Життя військового обірвалося 25 січня, у районі села Катеринівка Луганської області. Тоді терористи обстріляли військовий автомобіль, де перебував український військовий.

"53-річний Віталій Анатолійович Губенко служив прапорщиком 25-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що військовий закінчив духовну семінарію і богословські курси в Києві. Служив у Збройних силах України за контрактом. Довгий час у підрозділі виконував обов'язки капелана.

Нагадаємо, окупанти тисячу разів пошкодували, що зв'язалися з ЗСУ: запекла сутичка обернулася кошмаром.

Як повідомляв Знай.uа путінські головорізи на Донеччині розстріляли військове авто, є жертви.

Знай.uа писав, путінські бандити довели "квітучу республіку": ще один завод припинить роботу.