Встановлено місцезнаходження зниклої дівчини Бойко Олени Миколаївни, 1998 року народження, яка 15.11.2018 року покинула своє місце проживання та до цього часу на зв'язок з рідними не виходила.

Як стало відомо, дівчина здорова і її життю нічого не загрожує, про що повідомляють Голоси Сокальщини у Червоноградському відділенні поліції.

Також у повідомленні йдеться про те, що родичі й близькі дівчини, а також правоохоронці дякують за допомогу всім, хто долучився до її пошуків.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що громадяни України останнім часом не хочуть мати справу зі старими і зношеними банкнотами іноземної валюти. Банки відмовляються приймати незначно постраждалі банкноти, які незважаючи на те зберегли ознаки платіжності, хоча за інструкцією НБУ вони зобов'язані це робити.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Старі банкноти приймають тільки на інкасо з драконівської комісією. Це підтвердили в службах підтримки двох державних банків, які проводять роботу зі зношеними грошима іноземних емітентів - Ощадбанку та Укрексімбанку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у США в Федеральній комісії зі зв'язку перевірили рівень випромінювання і склали рейтинг найбільш небезпечних смартфонів. Фахівці зробили заміри питомого коефіцієнта поглинання електромагнітного випромінювання тканинами тіла людини – SAR (Specific absorption rate).

На рівень SAR впливають безліч чинників. Наприклад, це якість зв'язку: чим він «чистіше», тим сильніше випромінювання. Показник зростає при переключенні телефону між вишками зв'язку.

Також "Знай.uа" писав, що відео, на якому одна школярка побила іншу в Київській області, одержало широке поширення в мережі, в результаті чого їм зацікавилися не тільки викладачі, але й правоохоронні органи. Як стало відомо, одна дівчинка побила іншу, нібито через чутки, при цьому її сестра знімала те, що відбувається на мобільний телефон, а потім виклала в Інтернет. Тепер до відповідальності притягнуть не тільки ту школярку, яка завдавала тілесні ушкодження, але й ту, яка знімала.