У понеділок, 28 січня, у Київському районному суді Харкова триває судове засідання у справі про смертельне ДТП на Сумській за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Початком судового засідання стало клопотання про допит слідчого по справі, яке заявив захисник Геннадія Дронова Сергій Перепелиця, про що повідомляє "АТН".

Захисник обвинуваченого обґрунтував своє клопотання тим, що Ігор Волков, який є слідчим по справі, не надав експертам деякі документи. Йдеться про папери, які свідчать про наявність опіатів в біологічних матеріалах, зданих Зайцевою для аналізів, а також про те, що Волков замість необхідної для даного аналізу сечі, зажадав взяти кров у Зайцевої. Адвокат переконаний, що дії слідчого призвели до неможливості отримання відповідей на питання, які виникли в ході судового процесу.

Захисники Зайцевої, потерпілі, а також сторона звинувачення не підтримали заявлене клопотання, аргументуючи це затягуванням процесу. Як вважають адвокати потерпілих, факт службової недбалості слідчого може бути розглянутий в окремому кримінальному провадженні. Суд відмовив у задоволенні клопотання захисника Дронова, після чого продовжив засідання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український музикант Святослав Вакарчук звинуватив новинний сайт "Страна" у публікації неправдивої інформації щодо його батька, колишнього ректора Львівського національного університету імені Івана Франка. Як написав співак: "Це абсолютна брехня. Іван Вакарчук не планує бути довіреною особою Петра Порошенка на президентських виборах у Львівській області".

Як повідомляв портал "Знай.uа": педофіл із Запоріжжя, який чіплявся до неповнолітньої дівчинки, отримав справедливе покарання від активістів. На відео у мережі видно, що чоловіки знайшли зловмисника, після чого змусили з'їсти упаковку презервативів.

Також "Знай.uа" писав, що російський національний комерційний банк розгорнув масштабну програму в Сибіру, яка пов'язана з наданням кредиту бажаючим придбати житло біля моря в Криму.