Незважаючи на те, що життя на Україні непросте, нерідко знаходиться місце добрим і безкорисливим вчинкам. Таким став випадок у Миколаєві, де не так давно військовий врятував собаку, яка провалилася під лід та не могла самостійно вибратися. Відео, безперечно, відважного порятунку тварини морським піхотинцем зняли на камеру випадкові перехожі, про що стало відомо з сюжету телеканалу ТСН.

На відео видно, що чоловік попередньо скинув з себе весь верхній одяг і, залишившись лише в спідній білизні, обережно по льоду підібрався впритул до нещасної собаки. Після цього військовий занурився в крижану воду і врятував чотириногого з пастки стихії. Після того, як спаситель витягнув тварину на лід, він вибрався з крижаної води і сам.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що серед українських дипломатів і чиновників розгорнулася неабияка дискусія щодо переведення алфавіту з кирилиці на латиницю. Розмови почалися після рішення Казахстану повністю відмовитися від кирилиці. Як заявляється, перехід на латинський алфавіт наблизить нашу країну до європейських, оскільки там вона лежить в основі писемності. В результаті, як очікується, комунікація українців з жителями європейських країн суттєво спроститься.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Україна на манер більшості європейських країн різко перейнялася проблемою пластикових пакетів. В результаті їх використання протягом двох років можуть повністю заборонити. Проте заборона поширюється не на всі пластикові вироби, а лише на найтонші пакети (до 15 мкм), а також трохи товстіші (до 50 мкм). У разі прийняття закону продавцям потрібно буде подбати про заміну пакетів, які підпадають під санкції. Деякі магазини вже зараз пропонують еко-пакети, а також тканинні сумки, які коштують трохи дорожче, але при цьому багаторазового використання.

Також "Знай.uа" писав, що жителі Криму розповіли про життя в умовах окупації, а також показали пляжі, на яких зовсім не видно відпочиваючих. Місцеві жителі заявили, що гарні фото повних пляжів відразу після окупації зробили після того, як відкрили доступ на них і прибрали плату за вхід. Через кілька років потрапити на пляжі стало складніше, а на деякі й зовсім неможливо.

Відео містить ненормативну лексику!