Петро Порошенко
Петро Порошенко

Порошенко зважився на мирову з Путіним: люди втомилися

Президент Петро Порошенко заявив, що Україні потрібен "холодний мир" з Російською Федерацією, за якого вона визнає суверенітет України і її право на власний шлях. Про це він заявив на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", який проходить в Києві в 101-шу річницю бою під Крутами.

ЗНО 2019
ЗНО 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Уряд затвердив перелік іспитів для школярів: чекає багато цікавого

Встановлено перелік предметів для державної підсумкової атестації школярів. ДПА проводитиметься тільки в письмовому вигляді, затверджується в наказі, підписаному міністром освіти Лілією Гриневич.

Випускники 11 класів здаватимуть ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Учні професійно-технічних училищ і коледжів - українську мову, історію України чи математику також писатимуть у формі тестування. Третій предмет здається на вибір - у своєму навчальному закладі.

шкідливі продукти
шкідливі продукти

Ціни на популярні продукти злетіли до 60%

Більшість продуктів бакалії в Україні подорожчали на рівень інфляції. Про це повідомив гендиректор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на сторінці в Facebook.

Сенат США
Сенат США

Американський шатдаун вдарив по Україні: якими будуть наслідки

Вимушені канікули держслужбовців США (шатдаун), які тривали з 22 грудня 2018 по 25 січня 2019 року, негативно вплинули і на Україну, а саме - на український автобізнес. Відомо, що сотні автомобілів, які було придбано на автоаукціонах США, застрягли в американських портах.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Серіал і партія "Слуга народу": Зеленський вбив двох зайців одним проектом

Навесні цього року вийде в прокат серіал виробництва Студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу 3". Перші дві частини безперечно полюбилися глядачам і зібрали мільйони переглядів. На думку громадського діяча та активіста Сергія Рубана, таким чином гуморист і політик Володимир Зеленський вбив двох зайців: й запустив кампанію, й зробив довгоочікуване продовження історії Василя Голобородька, президента з народу, звичайного вчителя історії.