У Керчі, що розташована на анексованому півострові Крим, комунальники перестали вивозити сміття. Російські окупанти заявили, що за це почнуть штрафувати комунальні служби.

Про це повідомив "глава" російської адміністрації міста Сергій Бороздін, інформує прес-служба окупантів.

"Досить збирати з людей платежі й не діяти. Двори загиджені: всюди бруд і побутове сміття — це неприпустимо. Розпоряджень на приведення в порядок обслуговуваних територій більше не буде, попереджень було більш ніж достатньо", — сказав Бороздін.

Незаконний "очільник" адміністрації Керчі заявив також про готовність вжити кардинальних заходів, якщо проблема з вивозом сміття не буде вирішена. Комунальні служби повинні привести в порядок прибудинкові території.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз курортне місто Керч заполонили гори сміття. На деяких центральних вулицях міста відходити почали складати прямо на пішохідних зонах. Найбільше сміття зосереджено біля ринку Керчі. Воно лежить просто поряд з торговими рядами. Проблема характерна для всього півострова.

Третину міста обслуговує комунальне підприємство "Аршинцево". Однак його визнано банкрутом, працівникам підприємства вже заборгували 2 мільйони 710 тисяч рублів (близько 1 млн грн) зарплати.

Нагадаємо, що кримчани, які раніше активно підтримували анексію Криму і політику Володимира Путіна, заговорили про нову катастрофу, яка повисла над півостровом. Тепер агресивні дії їм не здаються такими вже корисними і потрібними.

Як повідомляв "Знай.ua", відновлювати Північно-Кримський канал на окупованому півострові не має сенсу без подачі води з України. За планом окупантів, саме відновлення цього каналу мало врятувати Крим від посухи.

Раніше "Знай.ua" писав, російські окупанти прагнуть заселити на постійне проживання жителів Сибіру в анексований півострів Крим.