Українців переконали,що абсолютно не всі росіяни вболівають за Путіна, особливо, коли це стосується військової агресії на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це стало відомо із інформації Операції об'єднаних сил в Facebook.

У мережі опублікували історію бійця з Росії на прізвисько "Паштет", який на Донбасі захищає Україну від "русского мира".

"На своїй рідній мові" Паштет "не спілкується з принципових міркувань. Родом хлопець з Тули РФ, з тієї самої, звідки їдуть в Україну, щоб захищати" русскій мір ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Росіянин каже, що українці часто страждають через свою "гіпертолерантність" до нацменшин.

"Путінський популізм на тему зневажливого ставлення українців до рідної мови, звичаїв і прав" російських "в Україні" ображені "і обдурені росіяни приймають за" чисту монету ", яку їм кидає через свої ЗМІ російський" цар ", - каже військовий.

Володимир Путін
Володимир Путін

Він розповідає, що через свою любов до України більше не спілкується з родичами, які засуджують його за те, що чоловік воює проти своїх братів-росіян.

"Які вони мені брати, якщо воюють проти мене на українській землі, ось якби ми вбивали росіян в Тульській області, тоді б ви могли і ображатися, і засуджувати, а також проклинати нас. Вони зі мною не хочуть спілкуватися, але мені так важливо , що навіть незручно ", - резюмує військовий.

Нагадаємо, через сильні снігопади в окупованій Горлівці провалився дах покинутого супермаркету "Амстор".

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в мікроблозі Twitter блогер Денис Казанський.

"Хроніки процвітання «республік». Дах покинутого супермаркету «Амстор» у Горлівці теж провалився від снігу. Раніше обвалилися дахи цехів на заводах ММЗ, АМК і на Дебальцевському заводі металургійного машинобудування. Сніг не чистять, все занепадає, розвалюється і гниє, - пише блогер.

Як повідомляв раніше Знай.ua, для того, щоб відновити окуповані території Донбасу, необхідно близько $50 млрд. Дана сума потрібна тільки для одного року ремонтних робіт.

Також Знай.ua писав про те, що кримчани остаточно розчарувалися у реаліях анексованого півостову, тотальний занепад, безробіття та зубожіння навряд чи сприяють "патріотичним почуттям" до "русского міра".