Мелітополь продемонстрував реальний прогрес у напрямку просування необхідності отримувати освіту протягом усього життя і став єдиним містом в Україні, яке перемолго у UNESCO Learning City Award 2019. Місто представляє Україну у списку, куди увійшли ще 9 міст Данії, Малайзії, Єгипту, Греції, Китаю, Колумбії, Мексики, Кореї, Нігерії, як повідомляє РИА Мелітополь.

Інститут ЮНЕСКО для безперервного навчання (UIL) із задоволенням повідомляє про те, що переможцями 2019 стали: Асуан (Єгипет), Ченду (Китай), Іракліон (Греція), Ібадан (Нігерія), Медельїн (Колумбія), Мелітополь (Україна), Petaling Jaya (Малайзія), Сантьяго (Мексика), Сеодемун-ю (Республіка Корея) та Сондерборг (Дания).

Згідно журі «Місто, що навчається», ці міста продемонстрували зразковий прогрес і відданість просуванню освіти та навчання протягом усього життя на місцевому рівні, - йдеться в повідомленні ЮНЕСКО.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Інститут ЮНЕСКО з навчання протягом усього життя (ИЮОЖ) створив Глобальну мережу міст, що навчаються ЮНЕСКО (ГСОГ).

Ця мережа сприяє розвитку діалогу з питань політики між країнами-учасницями містами і їх взаємного навчання, сприяє встановленню зв'язків і партнерських відносин і забезпечує розвиток потенціалу та розробку засобів для заохочення і визнання прогресу в створенні міст, що навчаються .

Мелітополь

Світова практика показала, що в містах, де люди навчаються протягом життя, зменшується злочинність, спостерігається прогрес в економічному розвитку. У розвиток цих міст інвестори охочіше вкладають кошти.

Нагадаємо, Трамп загрожує трьом країнам: наслідки можуть виявитися фатальними. Американський президент Дональд Трамп загрожує Гондурасу, Гватемали і Сальвадору припинити фінансову допомогу. Також глава Білого дому має намір повністю закрити кордон США з Мексикою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Меркель жорстко присадила занадто активного Ердогана: це не твоя країна, не тобі вирішувати.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана бути стриманим у зв'язку з виведенням американських військ з Сирії.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що у вівторок ввечері, 25 грудня, стало відомо про загострення ситуації в Ізраїлі.

У повідомленні говориться, що системи протиповітряної оборони (ППО) Ізраїлю були активовані ввечері 25 грудня у зв'язку з запущеною з території Сирії ракетою.