Укрпошта
Укрпошта

Новий скандал з Укрпоштою прогримів у Луцьку

В одному з відділень Укрпошти міста Луцька касирка не хоче розмовляти українською мовою. Про це повідомив мешканець Луцька Богдан Жішко на своїй сторінці в Facebook, передає "Волинь 24".

"Поставили мене на стежку боротьби за права українців в Україні. Отримав дискримінацію за мовною ознакою, позбавлення права споживача на обслуговування доступною мені державною українською мовою, обмеження в законному праві збирати відео-докази порушення моїх прав, відмову у видачі відправлення, яке оплачено і належить мені", - повідомив клієнт.

аптека
аптека

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українцям збільшили кількість ліків, які можна отримати безкоштовно: додали 64 препарати

Нещодавно Міністерство охорони здоров'я України затвердило новий перелік препаратів програми "Доступні ліки". Новий список діє вже з 1 лютого. Загальна кількість ліків, які можна отримати безкоштовно, складає 258 препаратів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський вперше розкрив деталі особистого життя

Нинішній кандидат у президенти Володимир Зеленський вже став сенсацією майбутніх президентських виборів. Адже, якщо вірити останнім соцопитуванням, саме Зеленський має найбільшу підтримку населення. Слід все ж визнати, що на майбутніх виборах саме Зеленський справді неочікуваний кандидат в президенти. Одна з його фішок - віртуальність. Діалог з електоратом кандидат веде через відеозвернення в інтернеті, через свої телешоу.

Серйозна аварія паралізувала транспортні шляхи Києва

У вівторок, 5 лютого, у Києві на Дорогожичах прорвало трубу. Проїжджу частину і тротуари залило водою, через що довелося перекрити дорогу. Комунальна аварія сталася о 4:15 на перехресті Мельникова і Дорогожицької. Тут прорвало трубу Д-600, через що на вулицю вилилося чимало води. Про це повідомляє Інформатор з інформацією прес-служби Київводоканалу.

пожежа
пожежа

У Москві вщент вигоріло лігво ганебних "вовків" Путіна

У відомому нічному клубі Служка, який знаходиться в західній частині Москви, і який полюбився путінському байкерському об'єднання "Нічні вовки", сталася пожежа. Як пояснили пожежники, на території закладу загорілася металева конструкція, але про причини займання поки невідомо.