У вагонах "Укрзалізниці" останнім часом стало небезпечно перевозити цінні вантажі, а гроші – й поготів. Ніхто не підстрахує вас у випадку крадіжки, ні провідники, ні поліція. Про це повідомив на сторінці у Facebook Віталій Шведов.

Вагони Укрзалізниці
Вагони Укрзалізниці

На його очах сталася схожа ситуація у потягу сполученням " Хмельницький-Лисичанськ". Саме таким маршрутом найчастіше добираються мешканці Луганщини, тому що інші види перевезень їм просто не по кишені, цей вважався найдешевшим і перевіреним.

Вагони Укрзалізниці
Вагони Укрзалізниці

Часто можна зустріти людей із непідконтрольної Україні території, тих, які знають про лихо війни не з новин.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Вночі обікрали студентку, яка їхала до Харкова та переселенку, яка у 2014 виїхала до Києва, а зараз їхала та везла ліки на неконтрольовану територію, своїй тітці, 1938 року народження, у котрої перелом ноги. Ці нелюди забрали останні гроші, які жіночка зібрала та везла родичці. Але жіночка більше за все раділа, що залишили документи, але переживала, як же вона доїде та передасть ліки. Спасибі пасажирам, нашим простим українцям, скинулися, хто скільки міг, частково відшкодували збитки. Студентка поїхала навчатися, а жіночка до своєї тітки, допомагати. …будьте готові дати жорстку відсіч та затримати крадіїв. Дуже хочу щоб піймалися ці покидьки, й прийшли через суд людський, бо на правоохоронну систему покладатися не доводиться", - підсумував Шведов.

Жодних коментарів з боку перевізника стосовно цього інциденту не було, як і реакції поліції. Тому краще беріть із собою невелику суму грошей, якщо вже їдете потягом, решту – на карту, принаймні, зможете її заблокувати до того, як викрадачі підберуть пароль.

Вагони Укрзалізниці
Вагони Укрзалізниці

І попри всі негативні відгуки все ж пишіть заяву у поліцію, тому що надавши офіційний документ можете хоча б спробувати добитися справедливості в "Укрзалізниці".

Дивіться: Пасажири обурені брудною білизною в українських потягах

Нагадаємо, Укрзалізниця запустить потяги до Німеччини та Словаччини. Як повідомляв "Знай.ua", з'явилися докази причетності Омеляна до зникнення 400 мільйонів гривень. Також "Знай.ua" писав, Україна скасувала залізничне сполучення з Росією.