У Херсоні можуть захопити будівлю обласної ради. Депутати кількох фракцій Херсонської облради всерйоз обговорюють приїзд в п'ятницю членів "радикальних організацій" для дестабілізації ситуації в місті.

Про це пише місце видання "Мост".

"Мангер (голова облради, - ред.) всерйоз розповідає, що у нього є інформація, що з Києва до Херсона на сесію облради приїдуть члени С14, і будуть захоплювати зал", - розповіли інсайдери.

Для того, щоб цього не допустити, голова Херсонської областної ради Владислав Мангер збирає на ранок п'ятниці ветеранів АТО. Вони повинні будуть захищати будівлю облради.

Владислав Мангер

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Мангер повідомив, що готовий піти з посади через справу загиблої активісти Катерини Гандзюк у разі, якщо депутати облради підтримають таке рішення.

"На сьогодні голова облради обирається за (рішенням, ред.) кількості депутатів, які присутні в обласній раді, так? Якщо у депутатів буде таке бажання (усунути з посади, ред.), то є процедура... і я завжди підкорююсь закону", - сказав голова Херсонської ОДА в ефірі Громадського.

Нагадаємо, що по всій Україні зараз розпал зими, але Херсон, здається, така доля не спіткала. Місцева жителька поділилась в мережі фото "солодкої парочки", якій здається, що зараз літо.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, у Херсоні неадекватного молодого чоловіка заспокоювали з поліцією і бригадою ПНД.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, місцеві жителі повідомили про те, що з підвалу багатоповерхівки доносяться чоловічі крики. Патрульні, що прибули, зайшли до підвалу. Двері були відчинені, а молодий чоловік, що там знаходився, голосно сперечався сам з собою.