Днями у Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській, за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Мати однієї із жертв смертельної аварії Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Харків’янка Світлана Винниченко втратила в роковій ДТП на вулиці Сумській свого єдиного сина Олександра Євтєєва. Її нову заяву опублікував у своєму Facebook адвокат потерпілих Дмитро Марзоні.

Світлана Винниченко
Світлана Винниченко

Світлана заявила, що не вірить в каяття головною підозрюваною Олени Зайцевої. Вона впевнена, що та належить до зовсім іншої групи людей і ніколи не зможе зрозуміти простих українців, як її син, повідомляє Politeka.

ДТП у Харкові, судове засідання у справі Зайцевої та Дронова
ДТП у Харкові, судове засідання у справі Зайцевої та Дронова

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

"Я не вірю в каяття Олени Зайцевої. Ці люди інші … Такі люди, як Зайцева, ніколи нас не зрозуміють. Ми різні. Навіть коли Зайцева сиділа навпроти мене в суді, вона не дивилася на мене, а, як собачка, постійно дивилася в рот своєму адвокату, щоб врятувати себе", – згадує Світлана.

Вона впевнена, що такою Зайцеву зробили вседозволеність і неконтрольовані фінанси.

Світлана Винниченко та Олександр Євтєєв (постраждалий у справі Зайцевої)
Світлана Винниченко та Олександр Євтєєв (постраждалий у справі Зайцевої)

"Коли я звернулася до неї, щоб віддати назад "подачку" у розмірі 50 тис. гривень, вона за дві хвилини дала мені номер карти. Вона не сказала: ці гроші ваші, викиньте якщо не треба. У кожного з нас є діти. Тепер, крім мене, у мене більше немає нікого. Я вимагаю покарання не заради помсти. Я роблю це в ім’я і заради пам’яті свого сина, щоб такого горя не знали інші матері ", – зазначила жінка.

У коментарях до посту українці висловлюють співчуття жінці і вимагають справедливого суду для винуватців ДТП.

"Хочеться перемоги добра над злом і справедливості", "Дивуюся що до сих пір є люди які вважають що Зайцева не винна", "Повісити прилюдно Зайцеву на очах її мамашки, ось це буде справедливо і урок всім іншим", – пишуть користувачі.

Дивіться: Батл адвокатів: Справа Зайцевої

Дивіться: Халатність або спроба приховати факти: хто і навіщо затягує суд над Зайцевою

Нагадаємо, у Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській 18 жовтня 2017 року, в якій позашляховик Олени Зайцевої влетів у пішоходів на тротуарі і вбив кілька людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ступінь вини головних підозрюваних у справі про смертельну ДТП в Харкові - Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, не прописано ні в обвинуваченні, ні в експертизах. Також "Знай.ua" писав, що завершення резонансної справи може обернуться на користь Зайцевої і вона може вийти на свободу.