В Україні вкрадено 7 тепловізорів і 8 приладів нічного бачення з США. Військова техніка залишає загальною вартістю понад 4,5 млн. гривень (приблизно $165 тисяч).

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Тепловізійні приціли марки Archer і вісім приладів нічного бачення були викрадені в листопаді 2018 року в одній з військових частин у Львівській області. Вони були виділені Києву урядом США в рамках програми міжнародної технічної допомоги.

Наголошується, що в листопаді 2018 року в одній з військових частин у Львівській області невідомі викрали 7 тепловізійних прицілів марки ARCHER і 8 приладів нічного бачення. Оптичні прилади були виділені Україні урядом США в рамках програми міжнародної технічної допомоги. Вартість викраденого майна становить 4 529 933 гривень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомо, що на 60 діб заарештували начальника складу за підозрою у скоєнні злочину за частиною 3 статті 425 Кримінального кодексу України ("Недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану").

Слідчі територіального управління #ДБР, розташованого у м. Львові, викрили факт #розкрадання_майна зі складу військової...

Geplaatst door Державне бюро розслідувань op Woensdag 6 februari 2019

Раніше повідомлялося, що за версією слідства, викрадення військового майна відбулося із-за недбалого ставлення начальника складу ракетно-артилерійського озброєння до обліку та схоронності довіреного майна.

Нагадаємо, операція "Розплата" за 12 хвилин знищила командний пункт путінських бойовиків. Українські військові помстилися за зухвалу атаку на наших бійців.

Як повідомляв Знай. ua, українці запропонували Зеленському пункти президентської кампанії. Деякі пункти просто вражають.

Знай. ua писав, що влада налякали український бізнес. В уряді роботодавцям не радять скупитися.