З 1 січня 2020 року українські в'язні отримуватимуть менше хліба в день.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що відповідно до нових норм денна норма хліба у місцях позбавлення волі буде скорочено.

При цьому, хоча денна норма хліба для ув'язнених і зменшилася, для них підвищили добову норму цукру і овочів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Згідно з постановою покращено добовий набір продуктів харчування за рахунок введення молока, яєць, спецій, сухофруктів (для приготування третього блюда на обід, не була передбачена попередніми нормами), збільшено добову норму видачі цукру, овочів. Разом з тим, зменшено добову норму видачі хліба (в нових нормах передбачена видача хліба пшеничного з борошна I сорту - 500 г, в діючих нормах - хліб пшеничний з борошна II сорту - 150 г і хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного I сорту - 500 г)", - відзначили в прес -службі відомства.

Разом з тим варто відзначити, що генпрокурор Юрій Луценко "додав" до Небесної сотні ще 18 осіб. Він заявив, що 18 загиблих в 2014 році на Майдані Незалежності міліціонерів також входять у цей список, тому що є жертвами.

Про це він сказав на засіданні комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

"Підкреслюю, мова йде про всі сторони конфлікту, тому що серед Небесної сотні є і 18 загиблих міліціонерів. І ті, і ті - жертви", - сказав Луценко.

Генпрокурор також зачитав висновки експертизи, які підверджують його слова. Згідно з ними встановлено ​​прямий причинно-наслідковий зв'язок між жертвами на Майдані і наказами вищого керівництва країни та силових органів.

Нещодавно генпрокуратура завершила розслідування кримінальної провадження у розстрілів мирних протестувальників на Майдані Незалежності в Києві в 2014 році. За словами Луценка, за злочинні накази він може отримати довічне ув'язнення. Генпрокурор зазначив, що справа буде передана до суду після того як парламент прийме "одне важливе рішення".

Як повідомлялося, однією з основних стратегій захисту екс-беркутівців в Святошинському суді Києва є те, що під час протистоянь 20 лютого в центрі Києва були також застрелені і правоохоронці, що, на переконання адвокатів, спростовує твердження сторони обвинувачення про мирний характер масових акцій учасників Майдану.

Нагадаємо, чоловік пограбував банк, щоб сісти у в'язницю.

Як повідомляв "Знай.ua", тисячі українців вступили до армії Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти знищили дамбу могильника, Чорне море залили миш'яком.

Ув'язнені одеського СІЗО розповідають про залякування після вбивства жінки-конвоїра