На базі стадіону "Металіст" 8 лютого харківські поліцейські тренувалися охороняти громадський порядок під час футбольного матчу. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

Підрозділи ГУНП в Харківській області, Управління патрульної поліції Харківській області, Управління Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД), батальйони поліції особливого призначення, Нацгвардейцы і курсанти ХНУВС відпрацювали спільні дії під час масових заворушень футбольних вболівальників.

Тактико-спеціальні навчання силовиків були максимально наближені до реальних умов.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Заходи проводяться за дорученням начальника ГУНП в Харківській області у зв'язку з підготовкою до міжнародного футбольного матчу, який проходитиме в Харкові на наступному тижні", - розповів начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Сергій Бірбасов.

За його словами головна мета навчань - не допустити масових заворушень у день матчу.

Раніше повідомлялося, що в Києві при отриманні хабаря у 34 тисячі доларів затримано виконуючий обов'язки начальника одного з територіальних відділів Нацполіції.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зараз вже відомо, що поліцейський керівник вимагав гроші у одного з місцевих підприємців за належний пошук злочинців, які пограбували його.

Наголошується, що високопоставленого силовика затримали прямо на робочому місці після отримання другого траншу коштів.

За інформацією ДБР, затримано в. о. начальника територіального відділу Голосіївського управління поліції Києва.

Разом з тим варто зазначити, що правоохоронці застосували зброю під час затримання комунальника з Львівської області, який "погорів" на великому відкаті.

Нагадаємо, СБУ затримала куму головного антикорупціонера на хабарі.

Як повідомляв "Знай.uа", Гиркин роззявив пащу на своїх покровителів.

Також Знай.uа" писав, що чиновника Мінрегіону терміново затримали.