У Харкові учасники акції протесту закидали будівлю Генконсульства Російської Федерації ємностями з зеленкою і яйцями, про що повідомляє УНН, посилаючись на повідомлення користувачів соціальних мереж.

Як стало відомо, у Харкові близько сотні людей взяли участь в акції під стінами Генконсульства РФ. Молоді люди мітингували проти агресії Росії, при цьому під час заходу під вікнами розгорнули транспаранти з написом: "Окупанти, забирайтеся додому".

Ближче до завершення акції учасники почали кидати яйця в будівлю і ємності з зеленкою. На даний момент обставини події та його винуватці встановлюються правоохоронцями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Львові учасники бойових дій вийшли на акцію протесту, щоб заявити свою позицію щодо президентських виборів в Україні. Вони виступили проти "клоунів" у президентській кампанії і особисто проти відомого шоумена Володимира Зеленського. Як відомо, протестуючих було кілька сотень, при цьому вони зібралися поблизу Львівського цирку. Як заявили самі учасники акції, олігархи не соромляться в тому, щоб робити кандидатами своїх проплачених маріонеток. Учасники акції висловлювали своє невдоволення кандидатурою Зеленського, а також тримали в руках плакати і лижі, пофарбовані в колір російського прапора.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно столичну мерію обступили десятки діячів мистецтва, а також простих мешканців Києва, які виступили проти закриття Будинку актора. Як повідомили мітингувальники, подібні події вже відбувалися три роки тому, коли довелося боротися за продовження оренди. Підтримати художників прийшли десятки киян і відомих Народних артистів України: Лариса Кадочикова, Володимир Талашко, Євгенія Басалаєва, Володимир Губа, Олег Комаров та ін А актор театру і кіно Микола Булат спеціально приїхав з Тернополя.

Також "Знай.uа" писав, що над бойовиками з Донбасу вже не вистачає сил сміятися, проте вони все знову і знову підносить нові сюрпризи. Не так давно головному ідеологу невизнаної "Донецької республіки" відмовили у видачі паспорта.