У ніч на дев'яте лютого помер відомий журналіст і редактор Олег Нипадимка. Про це стало відомо з повідомлень його рідних в соціальних мережах, повідомляє портал Знай.иа.

Сегодня Олег умер. Время и место похорон пока не известно. За информацией обращайтесь к брату 0677294629 Александр

Geplaatst door Олег Ныпадымка op Vrijdag 8 februari 2019

Дружина журналіста уточнила, що Олег Нипадимка помер від зупинки серця в ніч на суботу.

Олег Григорович Нипамка так чи інакше був відомий майже кожному українцю - у 1997 році він заснував газету "Сегодня", яка видається і досі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Олег Нипадимка
Олег Нипадимка
Олег Нипадимка

Після звільнення з газети "Сегодня" Олег Нипадимка не зміг сидіти на місці, і разом з однодумцами заснував ще один дуже популярний проект - газета "Новая". Вона, на жаль, через нестачу фінансування довго не проіснувала.

Олега Григоровича запам'ятають як добру, веселу і дуже талановитою людиною. Десятки журналістів різних видань починали свій шлях разом з Олегом Григоровичем.

Редакція порталу Знай.ua приносить родині Олега Григоровича глибокі співчуття.

Олег Нипадимка і брати Клички
Олег Нипадимка і брати Клички
Олег Нипадимка і брати Клички

Нагадав, що раніше Знай.ua повідомляв, у Львові не стало знаменитого диктора і телеведучого Романа Лемехи, який за весь час своєї кар'єри вже встиг стати легендою українського телебачення. Його знав кожен. Сумну новину повідомив журналіст Михайло Маслій на своїй сторінці в Facebook.

"2 лютого 2019 року, на 78-му році життя перестало битися серце легенди українського телебачення, культового диктора, надзвичайно талановитого і добродушного людини, патріота рідної землі Романа Лемеха. Для багатьох українців його голос залишився еталонним голосом їх юності, любові, щоденних радощів. Його не тільки любили і поважали, але й вважали рідною людиною. Він пройшов своїм шляхом, який не завжди був усипаний пелюстками, на жаль, було чимало шипів. І по-живому його різали не раз.

Тепер можемо визнати, що його істинний шлях – шлях справжнього українця: пройти через славу, загальне обожнювання і віддати все, що ти можеш, свого народу, нічого не взявши натомість. Так, він гордий і щасливий, адже жив чесно і світло. Кожен день своєї роботи він не вважав своєю заслугою, а своїм великим щастям", – написав Михайло Маслій.