Здійснити переказ за кордон тепер можна без документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу

З 7 лютого ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу. До того ж, валютні перекази можна робити безпосередньо з гривневої картки або рахунку, але банківський рахунок можна і не відкривати.

Приватбанк
Приватбанк

Про це повідомляє прес-служба банку.

Також для інвестування в закордонні активи, придбання нерухомості за кордоном або поповнення зарубіжного банківського рахунку українцям вже не треба оформляти індивідуальні електронні ліцензії, відзначають в Приватбанку.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Для таких операцій в межах 50 000 євро в рік діють електронні ліміти операцій", - додає банк.

Зазначається, за першу добу дії валютної лібералізації в Приватбанку було оформлено 23 електронних ліміту, з яких 14 - на здійснення інвестицій за кордон і 9 - на розміщення грошей на зарубіжному банківському рахунку.

Нагадаємо, ПриватБанк зізнався, що за українцями жорстко стежать

Банки день у день створюють величезний потік інформації, сюди входять і персональні дані клієнтів. Після укладення договору, клієнт віддає все: своє ім'я, адресу, місце роботи, контакти родичів. Так, у банків є копії важливих документів, і навіть фото.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк розповів про нові валютні правила: що змінилося для звичайних українців

З 7 лютого ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження в сумі до 150 000 грн на добу. При цьому, валютні перекази можна робити безпосередньо з гривневої картки або рахунку, але відкривати банківський рахунок не обов'язково, йдеться в повідомленні прес-служби держбанку.

Також Знай.ua" писав про те, що ПриватБанк ошелешив українців нововведенням: ну, тепер заживемо

Державний "ПриватБанк" повідомив клієнтам радісну й веселу новину. Виявляється, офіційний акаунт банку в соціальній мережі Instagram пройшов верифікацію і отримав "синій кружечок" поруч з назвою. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на заяву банку.