Відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський опублікував нове відео зі Львова, де на нього накинулися провокатори.

Відеозапис Зеленський виклав на особистій сторінці в Instagram. Так, зокрема, Зеленський показав відео з концерту у Львові, який вчора всіляко намагалися зірвати десятки людей.

"Ось так реально нас зустрічає Львів. Спасибі! Спасибі за все, бережіть себе", - заявив кандидат у президенти України на відеоролику, який було знято одразу після завершення концерту.

Варто зазначити, що незважаючи на вчорашній інцидент, на концерті був повний аншлаг. Сотні місцевих жителів і гостей міста прийшли подивитися на виступ студії "Квартал 95", на чолі якої також виступає шоумен Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У коментарях під відеороликом користувачі залишають позитивні коментарі зі словами підтримки на адресу шоумена, якого офіційно зареєструвала ЦВК кандидатом у президенти України.

"Молодці не повелися на провокації і гідно відповіли!", "Львів за Зеленського", "Володя, у Львові сьогодні це чиста провокація, нас багато і ми з вами! Сил вам і терпіння, не підведіть!", "Ти найкращий. Наш президент!", "Нехай у вас все вийде!", — пишуть вони під публікацією.

Варто нагадати, що лідер "Самопомочі" і мер Львова Андрій Садовий розкритикував провокаційні білборди в бік його конкурента на виборах президента-2019 року Володимира Зеленського Про це мер Львова написав на своїй сторінці в Facebook. За словами політика, розміщення фейкових чорнушних білбордів – річ неприпустима.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий актор і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно планує свою передвиборчу кампанію. Однак, якщо він дійсно стане президентом, йому можуть значно зменшити повноваження. Україна в той час може стати виключно парламентською державою, а не парламентсько-президенскою.

Нагадаємо, Зеленський після концерту у Львові вийшов до народу: український Рональд Рейган.

Як повідомляв Знай.uа з'їзд Петра Порошенка показали одним фото.

Знай.uа писав, скандальний наклеп на Зеленського у Львові: Садовий несподівано звернувся до народу.