Клієнтам ПриватБанку варто бути обережнішими при переказах грошових коштів на інші рахунки. У разі помилкової відправки грошей не на той рахунок, який був потрібен, фінустанова не поверне.

Про це повідомили представники ПриватБанку та додали, в разі, якщо вив ввели неправильний номер рахунку і гроші вже пішли не туди, банк тут безсилий.

відділення банку

Як підкреслили спеціалісти, єдине, що ви можете, це звернутися з заявою до поліції.


Деякі українці вже зіткнулися з подібною проблемою. На офіційному сайті Мінфіну з'являються коментарі й скарги про те, що Приватбанк ніяк не допомагає і не сприяє в поверненні коштів після помилкової відправки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

гроші


В офіційному коментарі представники Приватбанку принесли свої вибачення перед клієнтами за те, що ніяк не можуть допомогти клієнту і запропонували звернутися до правоохоронних органів.

ПриватБанк

Додамо, у ПриватБанку розповіли, навіщо вони збирають безліч інформації про кожного клієнта, включаючи фото та дані про родичів. А після відкриття рахунку фінустанова фіксує всі ваші надходження та витрати, що, де та за скільки придбали.

Нагадаємо, державний банк "ПриватБанк" повідомив інформацію про те, скільки було куплено в перший день валюти онлайн в системі онлайн банкінгу "Приват24".

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям дозволять переказувати кошти за кордон в сумі до 150 тисяч гривень на добу і без документального підтвердження.

Також Знай.ua писав, що ПриватБанк розповів про нові валютні правила: що змінилося для звичайних українців

З 7 лютого ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження в сумі до 150 000 грн на добу. При цьому, валютні перекази можна робити безпосередньо з гривневої картки або рахунку, але відкривати банківський рахунок не обов'язково, йдеться в повідомленні прес-служби держбанку.

Дивіться: ПриватБанк. Скандали та суди