Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася відома віщунка і ясновидиця Лана Яр.

Лана Яр завжди допоможе слушною порадою

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Тиждень принесе вам душевне тепло, радісне спілкування з близькими і оточуючими. Що стосується здоров'я, очікуйте різку зміну ситуації. Якщо ви на даний момент хворі - чекайте приплив сил і тілесне одужання. Якщо здорові - остерігайтеся появи захворювань. У любові проявіть ласку і турботу, поруч з вами людина, яка страждає травмою знехтуваної, ваша любов допоможе оживити її душу, емоції. У відповідь вас обдарують колосальним теплом і вдячністю. Питання праці приведуть до необхідності будувати абсолютно нову справу на старому фундаменті, або ж з'явиться необхідність кардинальної зміни діяльності. Час прокладати нові мости. Порада: вам належить черговий ривок у розвитку духу, дайте собі трохи часу на роздуми.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Тиждень буде наповнен відповідальним ставленням до праці, бажанням творчо підійти до будь-якої справи. Чекайте новий підхід у веденні справи. Що стосується здоров'я: домовик, хранитель будинку, попереджає про наближення захворюваннякогось із жителів. Придивиться, перші ознаки вже проявилися. У любові можливо емоційне напруження, конфлікти. Намагайтеся на цьому тижні максимально згладжувати виникаючі протиріччя. І ділові питання, так чи інакше, зажадають зміни звичного підходу до справи, можливо навіть до зміни виду послуги або товару, щоб уникнути невдоволення постійних клієнтів. Порада: визначте мету спільних трудових зусиль, це додасть впевненості і сили.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Тиждень принесе кардинальні зміни. Час прощатися з минулим - це неминуче. Однак намагайтеся не змінювати свого доброго ставлення до інших. Будьте стійкими. Ваші оточуючі під владою сил, що приносять у ваше життя догляд віджилого. У питаннях здоров'я не забувайте про дух, причина захворювання знаходиться саме там. Очищайтеся від важких думок, тяготи минулого за допомогою вогню. У любовних справах не варто поспішати. Все, що відбувається - наслідок неправильного вибору в минулому, але у вас немає сил і волі зараз що-небудь кардинально змінити. Однак не знімайте з себе відповідальність за те, що відбувається, просто почекайте. Ділові питання: чекайте зрив домовленостей, спробу порушення умов. Можливо, початок кризи. Порада: домашні справи варто переробити швидше і приділити більше увагу соціальним питанням.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) Так само як і у представників, народжених під заступництвом бога Купало, на цьому тижні очікується руйнування всього старого, віджилого. Перенесіть всі стійко і з повною впевненістю, що так потрібно! Що стосується здоров'я: людям з вибуховим характером необхідно бути обережними з емоціями, щоб уникнути подальших проблем. Займіться практиками релаксації і наповнення енергією. Любовні питання відійдуть на другий план, дозволяючи вам приділити більше уваги діловій сфері. Трудові питання: чекайте появи у вашому оточенні підприємливої людини. Вона може стати вірним помічником, якої слід довіряти. Порада: не поспішайте в прийнятті рішень, довіряйте внутрішнього голосу.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.