Наталка Діденко у своєму аккаунті на Facebook повідомила, якою буде погода в Україні в цей вівторок. За її словами день принесе складну і неприємну погоду в Україну з дощами та мокрим снігом, налипанням мокрого снігу, і сильним поривчастим вітром. А опади будуть невеликими хіба що на Заході. Хоча на Схід вони у вівторок ще не дійдуть.

Тому народний синоптик прогнозує головні синоптичні баталії на Півночі, в Центрі, в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. А до вечора ця жахлива погода дійде і до Харківської області. Вітер теплий південний, але іноді переходить на північний, 5-12 м/с, місцями будуть штормові пориви до 15-20 м/с.

Температура весь день буде від 0 до 3 градусів, хоча на півдні і на південному сході все ж тепліше – від 3 до 8 градусів тепла, а в Криму від +9 до +12 градусів.

У Києві теж похмуро, сиро, вітер, противна каша під ногами, дощ, що переходитиме в мокрий сніг, південний вітер з поривами до 12 м/с, місцями налипання мокрого снігу. А температура що вночі, що вдень однакова – від 0 до +3 градусів.

Тому завтра голови і ноги тримайте в особливій рівновазі. Надалі температура повітря в Україні знизиться, однак похолодання буде несуттєвим. А поки зустрічаємо атмосферний фронт)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019. Раніше він повідомляв, що лютий в Україні буде досить морозним, особливо в середині місяця.

Горбань запевняє, що не відступлять морози і у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

"Приблизно з 3 по 7 березня температура буде досягати мінус 13-14 градусів у північних областях. По Києву буде мінус 10-12. По півдню України йдуть окремі розрахунки, і там буде тепліше", - говорить він.

Потепління і плюсова температура, за його словами, в Україні вже з 18 березня, але не раніше.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі +2…+4

Львів – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Івано-Франківськ – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Тернопіль – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Чернівці – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі 0…+2

Луцьк – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Рівно – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Житомир – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Вінниця – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Одеса – вдень +6...+8, вночі +2...+4

Миколаїв – вдень +6...+8, вночі +2...+4

Херсон – вдень +7...+9, вночі +2...+4

Сімферополь – вдень +11...+13, вночі +4…+6

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі +2…+4

Черкаси – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Чернігів – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Суми – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Полтава – вдень +2…+4, вночі 0…+2

Дніпро – вдень +5…+7, вночі +1…+3

Запоріжжі – вдень +6...+8, вночі +2...+4

Донецьк – вдень +3...+5, вночі 0...+2

Луганськ – вдень +2…+4, вночі -1...+1

Харків – вдень +3…+5, вночі 0…+2

Київ – вдень +1…+3, вночі +1…+3

Знай.ua писав, що таяння льодовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозов і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо, Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Підступне потепління: яку погоду прогнозують синоптики на цей тиждень