Підрозділи армійського корпусу Чорноморського флоту були підняті по тривозі на полігоні Ангарський в окупованому Криму.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ.

У повідомленні йдеться, що тривогу було оголошено у рамках запланованих тактичних навчань.

Міноборони держави-окупанта відзначає, що підрозділи берегової оборони Чорноморського флоту повинні відпрацювати завдання із захоплення і оборони морського узбережжя з виконанням практичних артилерійських стрільб.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Повідомляється, що підняті по навчальній тривозі підрозділи берегової оборони здійснили марш в складі колон військової та спеціальної техніки на полігон Ангарський і приступили до інженерного обладнання та укріплення позицій.

За даними Міноборони РФ, у навчаннях задіяно близько 500 військовослужбовців, близько 100 одиниць військової і спеціальної техніки їх складу підрозділів берегової оборони армійського корпусу Чорноморського флоту.

У навчаннях окупантів були також задіяні літаки і вертольоти морської авіації флоту і армійської авіації Південного військового округу.

Нагадаємо, у окупантів в Криму виникли досить передбачувані проблеми з Керченським мостом.

Під'їзні шляхи до мостового переходу буквально "розповзаються". Відтак альтернативним шляхом перекидання в Крим військової техніки стала поромна переправа.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Азовському морі навчання підрозділів Збройних сил України ледь не переросли в повномасштабну сутичку з російськими військами.

Під час виходу українських кораблів на стрільби, росіяни підняли свою авіацію та направили в бік Маріуполя одразу чотири своїх судна, проце розповіли у штабі ООС, передає ТСН.

З маріупольського порту у море виходять українські кораблі – усе по-бойовому, кулемети споряджені, гармати розчохлені.

Також Знай.ua писав про те, що українські підрозділи морської охорони отримали нові кораблі і катери, про що повідомив голова Держприкордонслужби Петро Цигикал.