В Донецькій області, в районі населеного пункту Пікузи українські бійці знищили бліндаж найманців Путіна з ДНР. Про це стало відомо з повідомлення офіцера ЗСУ Анатолія "Штірліца" Штефана, на сторінці воїна в Facebook.

В районі населеного пункту Пікузи колоради почали щось ворушитися та турбувати ОСиний рій. В деяких випадках ОСи запрошують у гості старших братів з планети Отрікс. Так було і цього разу! Пряме влучання у бліндаж і за даними розвідки славетна #200_бригада поповнилася 4 представниками колорадів, а 3 полетіли зализувати свої рани. https://m.youtube.com/watch?v=KBNa-L8RHNQ Вірте в воїнів! Вірте в ЗС України! Все буде Україна і перемога за нами!🇺🇦 Штирлиц - инфо / shtirlitz.info

Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Zondag 10 februari 2019

"Пряме попадання в бліндаж і , за даними розвідки, знаменита "200 бригада" поповнилася 4 представниками "колорадів", а 3 полетіли зализувати свої рани", коментує відео військовий. Раніше в мережі було опубліковано відео, як українські військові знищили військовий автомобіль окупантів на Донбасі.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські воїни показали окупантам, де раки зимують: пригнічені втратами.

У неділю, 10 лютого, російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема тричі з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. Підрозділи придушили ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Таку інформацію повідомили в прес-центрі ООС.

За даними розвідки, 10 лютого одного окупанта знищили і поранили двох.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріл позицій наших захисників велися з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – в районі міста Авдіївка; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – в районі населеного пункту Дослідне; з мінометів калібру 82 мм – поблизу села Гнутове; зі стрілецької зброї – поблизу міста Красногорівка.

У повідомленні говориться, що в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції українських військових: з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – двічі поблизу селища ПІВДЕННЕ; з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї – в районі села КРИМСЬКЕ; з великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту СТАРИЙ АЙДАР; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – біля населеного пункту СВІТЛОДАРСЬК.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, про подробиці усунення путінського прихвосня Гіві: журналіст розповів про подвиги українських спецслужб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": бойовики потрясли Донбас новітнім зброєю: у хід пішов лазер.

Також портал "Знай.uа" писав, що Керченський міст очікувано розвалюється, внаслідок чого російську техніку відтепер переправляють з допомогою порома.