Мешканці Донецька у соціальних мережах повідомляють про потужні вибухи, які протягом цілого дня були чутні в окупованому місті, про що повідомляє politeka.

У понеділок, 11 лютого, у соцмережах почали масово з'являтися коментарі про відновлення звуків обстрілу від жителів окупованого Донецька. Люди розповіли, що з обіду почалися бої і до вечора лише посилилися.

За інформацією місцевих жителів, у місті чутні звуки роботи як стрілецького озброєння, так і більш важкого. Як повідомляється, найбільш потужні вибухи були чутні в районі донецького аеропорту.

UkraineForever поділився інформацією: "Донецьк. Вранці на півночі кулемети, приблизно 08:30 БМП. В обід вся хня. З 12: 30 не буду стверджувати, але схоже був Град на ЯБП — дуже голосно, зі свистом. З 12:30 майже 40 хв кожні 5 хв мінус з Точмаша на захід. Стрілецька і гранатомети протягом дня".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користувач Alfa Nubovsky повідомив: "Київський: Жовтневий, сторона ближче до Пісків, гримить на всю, від легкої до самого-самого…".

Єгор Лєтов підтвердив: "Авдіївка Десь за містом кілька "плюшок" прилетіло (11-42)".

Hochu _ domoy розповів у своєму Twitter: "Донецьк 13.45 д. Хрєнасє канонада… Кілометрах у двадцяти від нас… Аквапарк в шоці… == Північний/Застанціонний. Як-то тихо. Періодично то стрілецьку чути, то побільше гупне десь. Ось і зараз досить потужно прослухали подвійний гуп, вже не один раз".

Користувач hochu _ domoy продовжив: "Донецьк 11.53 до Макіївка щось гупнуло, дуже потужно і дуже далеко, вибухова хвиля пробігла".

Багато хто з жителів Донецька пише коментарі такого роду: "Авдіївка чутно важке в районі ДАП — Піски. Забув вже коли таке чув. Схоже серйозне рубилово", "Гупає не по-дитячому", "Ого! Несподівано! Давно я не чула таких розкатів!".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Донецькій області, в районі населеного пункту Пікузи українські військові знищили бліндаж путінських найманців.

Як повідомляв портал "Знай.иа": в суботу, 9 лютого, в зоні проведення ООС безслідно зник український військовий. Товариші по службі переконані, що він міг потрапити в полон найманців-бойовиків.

ТакожЗнай.иа" писав, що в селі Кременець на пункті переходу в черзі під час очікування помер літній чоловік, який планував перейти на українську територію.