В містечку Глеваха група зловмисників пограбувала шиномонтажку. Відомо, що злочинці зірвали замок і викрали автомобільні шини і обладнання.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУНП в Київській області.

Затримали молодиків на місці скоєння чергового злочину оперативники карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Васильківського відділу поліції.

Зловмисниками виявилися двоє жителів Васильковщины віком 27 та 30 років, які вже були засуджені за скоєння аналогічних злочинів. На даний момент зловмисники грунтовно підозрюються у скоєнні 17 фактів крадіжок.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Щоб довести їх причетність до скоєння ряду крадіжок, працівники поліції провели низку слідчих дій, призначено відповідні експертизи. Також провели 7 санкціонованих обшуків за місцем їх проживання, де виявили та вилучили речові докази - викрадене майно.

Варто нагадати, що залишилося два тижні до завершення пільгового періоду (22 лютого) для розмитнення автомобілів на єврономерах. Все більше українців намагаються встигнути отримати українські номери і не переплатити зайвого, а хтось досі вагається, чи варта гра свічок. Як проходить процедура розмитнення, скільки реально потрібно за все заплатити і як не потрапити на гачок шахраїв, розповімо на власному прикладі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до недавнього часу в Дарницькому районі Києва, в ТРЦ "Алладін" працювало "липове" туристичне агентство. Мати і дочка – Оксана і Єлизавета Касьяновы знімали офісне приміщення обладнане під турагентство, де продавали фейкові путівки. Жінки пропонували своїм клієнтам відпочити в Єгипті, Туреччині, на Кіпрі та в Об'єднаних Арабських Еміратах про це повідомляє прокуратура міста Києва.

Нагадаємо, жінка купила дрібничку на барахолці, не підозрюючи, що перед нею насправді.

Як повідомляв Знай.uа Google показала оновлену версію браузера Chrome: темніше ночі.

Знай.uа писав, Gmail від Google виявили баг, під загрозою кожен.