Українські військові в зоні проведення ООС точним ударом ліквідували позицію бойовиків так званої "ДНР". Відомо, що опорний пункт російських найманців знаходився біля Донецька.

Про це свідчить відео ефектного знищення, яке опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" в соціальній мережі Facebook.

Феєричне знищення ДЗОТу російсько - окупаційних військ на Ясинуватський розв'язці воїнами ОСами. Втрати противника уточнюються. Вірте в воїнів! Вірте в ЗС України! https://m.youtube.com/watch?v=6PSQClguT7U&t=1s Все буде Україна і перемога за нами!🇺🇦 За репост подяка від ОСиного рою. Ютуб-канал канал 👇🏿 https://m.youtube.com/channel/UCR6KkyVO_4ZgX-HwIhCRgQg Слава Україні!🇺🇦 Далі буде...

Geplaatst door Анатолий Штефан Штирлиц op Maandag 11 februari 2019

Так, на камеру вдалося зафіксувати, як українські бійці зі складу частин і з'єднань Операції Об'єднаних Сил на Донеччині ліквідували зміцнення бойовиків "ДНР" в районі Ясинуватської розв'язки під окупованим Донецьком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

бойовик "ЛДНР"
бойовик "ЛДНР"

"Феєричне знищення ДЗОТ російсько-окупаційних військ на Ясинуватської розв'язки воїнами ООС. Втрати противника уточнюються", - прокоментував відео сам Анатолій Штефан.

Варто нагадати, що українці, які брали участь у бойових діях на Сході країни і мають підтверджений документальний статус учасника АТО відтепер мають право вийти на пенсію достроково. Таке рішення було затверджено Верховним Судом України у четвер, 22 листопада 2018 року.

Приводом для цього рішення стало звернення до суду сумчанина, який воював на Донбасі. Чоловік пройшов пекло під Маріуполем, Авдіївкою та Мар'їнкою і повернувся додому, коли завершився контракт з ЗСУ. По поверненню додому, ветеран АТО звернувся в пенсійний фонд з проханням, щоб йому надали пенсію достроково. В державній організації чоловік нарвався на відмову, там заявили, що Україна офіційно не знаходиться в стані війни. Захисник України подав до суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що здатність України протистояти агресії Росії США посилюватимуть і надалі. Так, в 2019 році планується зміцнення військово-технічного співробітництва, а також надання військової допомоги ЗСУ.

Нагадаємо, бойовики стягнули танки і ракетні комплекси під Луганськ, щось затівають.

Як повідомляв Знай.uа новий фейк про ЗСУ перевершив навіть розп'ятого хлопчика.

Знай.uа писав, переможець у житті: з'явилося відео, як тупий бойовик застрелив сам себе.