Жителька Луцька Лідія Возняк самостійно доглядає за безпритульними тваринами. Зараз їх більше 20. Усю свою пенсію жінка витрачає на тварин, і дуже просить облаштувати притулок.

Приблизно 5 тисяч гривень Лідія Возняк сплачує кожного місяця за електроенергію. Вона живе в будинку, який здають під офісні приміщення. Поблизу свого житла вона облаштувала міні-притулок для собак, проте доглядати за ними більше не може, адже їй самій потрібна допомога через проблеми зі здоров'ям.

Жінка говорить про те, що скоро у їхньому місті мають збудувати вольєри. Вона просить забрати собак, а поки - не може кинути бідолах напризволяще.

За свою долю Лідія Возняк не переживає, адже вона може або поїхати жити до племінниці, або у дім престарілих - її влаштує будь-який варіант. Проте вона дуже переживає за своїх менших друзів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Жінка розповідає, що на маленьку пенсію може не дотягнути до весни, адже усі гроші вона витрачає на сплату за комунальні послуги й має проблеми із орендодавцями. Вона сплачує за завищеними тарифами. Жаліється, що з такими цінами їй потрібно 3 пенсії, щоб заплатити за все.

На території КП "Ласка" будують вольєри. Жінка планує туди передати тварин. Допомогти Лідії Возняк можна надіславши кошти на рахунок: 4731 2127 0229 8174 (Нечаєв Вадим Олександрович) з поміткою "для Савівни". Також на будівництво вольєрів можна на цей номер надсилати гроші з поміткою "для міні-притулку".

Також вона розповідає про те, як переживала за собаку, якого пошматував інший пес - його забрали у Львів, щоб зробити операцію. Лідія Возняк не знаходила собі місця і плакала. Говорить, що їй дуже важко, бо вона і сама хворіє, але все одно варить їсти й годує безпритульних тварин.

Нагадаємо, собака-психолог рятує життя на Донеччині: дозволяє фарбувати собі лапи та розважає людей.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що пес отримав ніж в голову, захищаючи господаря. Він врятував життя чоловікові.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік вийшов з коми завдяки своєму вихованцю. Тепер пес-рятівник освоює медицину, він стане справжнім терапевтом.