12 лютого харківські патрульні почали користуватися новими приладами, як повідомляє "057.ua"

Про це повідомляє інспектор патрульної поліції Харкова Василь Ємельянов.

"Прилад «TruCam» вимірює перевищення швидкості автомобілів. Отримали його 7 днів тому, був проведений інструктаж щодо його використання. Пристрій вже налаштували, але ще не зовсім до нього звикли. Вважаю, з ним треба попрацювати деякий час", - повідомив патрульний інспектор.

Він зазначає, що водії нормально реагують на прилад, а деякі кажуть, що давно пора було такі використовувати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Швидкість цим приладом можна заміряти до 320 км/год, максимальна швидкість - до 70 км/год За вчорашній день зафіксували 7 порушників. Якщо водій їде зі швидкістю 70 км/год, то йому загрожує штраф у розмірі 255 гривень", - зазначив Ємельянов.

Патрульні з пристроями «TruCam» будуть стояти біля відповідних дорожніх знаків на проспекті Гагаріна, Бєлгородському шосе і двох трасах - М-18 «Харків-Сімферополь-Ялта» і М-03 «Київ-Харків-Довжанський».

Крім того, новий радар може фіксувати дистанцію від 15 до 1200 метрів, але на максимальній дистанції складно автомобіль "зловити".

Патрульний інспектор зазначив, що найголовніше - зафіксувати приладом номерний знак автомобіля.

Нагадаємо, центр реабілітації розгромила поліція, забирали речі, людей поклали обличчям в асфальт.

Співробітники правоохоронних органів 12 вересня в селі Святопетровское Києво-Святошинського району увірвалися в приміщення організації "Центр Здорової Молоді". У підсумку, копи не змогли пояснити навіщо вони навідалися в цей "центр".

Як повідомляв "Знай. ua" у Чернівцях копи знесли пішохода і зникли.

У Чернівцях сталася страшна аварія з участю поліцейського авто. Відомо, що патрульне авто під час нічного чергування смерть збило пішохода.

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, которыйугнал власний автомобіль зі штрафмайданчика, а під час погоні - в'їхав в огорожу навчально-виховного закладу. Про це стало відомо з