Усе найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 12 лютого.

Вакарчук готує власний політичний план: моя мета - третя революція

Україні необхідна третя революція, яка відбудеться вже "в головах" українців.

Про це заявив популярний український музикант Святослав Вакарчук в інтерв'ю Соні Кошкіній, передає "ХВИЛЯ".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Я думаю, що нам зараз потрібна третя революція, але революція в головах. І це одне з найбільших завдань, яке я бачу перед собою. Це мета та місія, яку я відчуваю. Зробити так, щоб швидше відбулася революція в наших головах. І в головах нових політиків, і в головах виборців".

Ціле село на Харківщині пішло під воду

Про прикрий інцидент повідомили у Пісочинській селищній раді. Як виявилось, уночі 12 лютого стався прорив водопровідної труби високого тиску. Аварія трапилась недалеко Пісочинського ліцею "Мобіль". Через прорив у мікрорайоні повністю відсутнє водопостачання.

"Працівники КП "Харківводоканал" виявляють проблему, аби усунути її. Орієнтовно з 11 години буде підвозитися питна вода КП "Харківводоканал", - йдеться у повідомленні селищної ради.

Притула і Данилко помірялися харизмами на Євробаченні 2019: відео

Вже кілька років поспіль незмінним ведучим Національного відбору на Євробачення лишається гуморист, волонтер Сергій Притула. Втім, не тільки він один "зірка глядацьких симпатій".

У 2018-му разом із Андрієм Данилком їх творчий тандем охрестили "Притулко": така собі суміш Притули і Данилка. З року в рік вони підтримують добру традицію: жартують один над одним і не ображаються на це.

Епідемія кору в Україні набирає обертів: дівчинка чекала допомоги у загальній черзі, швидка не приїхала

В Україні все більше людей поступає в лікарні з діагнозом кір. При цьому в ЗМІ не надходить актуальної інформації про точну кількість хворих

За неофіційними джерелами, станом на 10 лютого тільки в Мелітополі було зареєстровано 18 випадку захворювання на кір. В інших містах України ситуація не краще.

Один з останніх діагнозів поставили 14-річній школярці, яка цілу годину просиділа в коридорі поліклініки в очікуванні прийому лікаря.

Пес отримав ніж в голову, захищаючи господаря: історія пробирає до сліз

Пес врятував життя господареві, прийнявши на себе удар ножем злочинця. Інцидент стався у Південно-Африканській Республіці (ПАР).

Напад стався на околиці столиці країни, Кейптауна. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Зазначається, що 40-річний безробітний Джино Венсел бігав разом зі своєю німецькою вівчаркою на прізвисько Дюк. Чоловік побачив, що до нього наближається людина з ножем в руці. Пес загарчав на чоловіка. Злодій накинувся на тварину і пробив йому голову кухонним ножем. Пес не зупинився. Він прогнав нападника, а потім знепритомнів та впав у калюжу своєї крові.