Хоча вартість квартир в окупованому і розореному українському місті впала до рівня райцентрів, знайти покупця все одно нелегко.

Вартість житла в окупованому Донецьку рекордно впала - в 3-4 рази, зрівнявшись з вартістю квартир в райцентрах та селищах міського типу.

Оголошення про продаж квартир в місті показав блогер Денис Казанський.

"Ціни на квартири в Донецьку. Ось хороший показник зубожіння. Колись усе це коштувало 35 - 40 тисяч. Тепер ціни на нерухомість в колишньому мільйоннику зрівнялися з вартістю квартир в райцентрах та смт", - написав він у Twitter.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях до публікації користувачі зазначають, що навіть за такі гроші знайти покупця складно, оскільки документи фейкової "ДНР" не мають жодної юридичної сили. Крім того, Київський район Донецька, за словами коментаторів, фактично перетворився на "мертву зону".

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися свіжі фото окупованої Горлівки.

На кадрах цього "комунального пекла" окупованого українського міста видно, що "господарники" Путіна не надто переймаються елементарним благоустроєм території. На фото чітко видно, з якими жахами стикаються мешканці окупованої бойовиками "ДНР" Горлівки Донецької області - у місті все частіше можна зустріти мешканців, які змушені шукати їжу в смітті або жебракувати.

Як повідомляв портал Знай.ua, в окупованому Донецьку їздять маршрутки-убивці. У місті спостерігається тотальний занепад, навіть громадський транспорт знаходиться у настільки плачевному стані, що на ньому по-справжньому страшно їздити.

Також Знай.ua писав, населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу, сьорбнувши "руського міра", розарувались у Путіні.