показання лічильника
показання лічильника

Українцям розповіли про нові терміни подачі показання лічильників

Українці знають, що показання лічильників холодної і гарячої води приймаються комунальними службами з 1 по 10 число кожного місяця. Однак тепер терміни подачі збільшилися. Зазначається, що передача показань лічильника тепер можлива з 5 числа і до кінця поточного місяця. Адже саме в цей період відбувається оновлення баз та формування платіжок.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленського змушують заплатити за "Слугу народу": порушив закон

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не встигли кварталівці відбитися від одного звинувачення на адресу свого керівника Володимира Зеленського, якого запідозрили у непрямому підкупі виборців і агітації під час концертних виступів, як на голову шоумена посипалися такі біди. Кандидата в президенти Володимира Зеленського звинуватили в порушенні Закону "Про вибори Президента України" і вимагають, щоб він сплатив трансляцію фільму "Слуга народу-3", як агітацію.

Бездонна прірва поглинула автобус з українцями

Український екскурсійний автобус, який перевозив туристів в Австрії, напередодні ввечері зірвався в прірву в Підкарпатському воєводстві на південному сході Польщі, про що стало відомо з повідомлення польських ЗМІ. Повідомляється, що автобус, який прямував до Відня, перевозив 54 людини, серед яких були і діти. Як повідомляється, автодорога має різкий поворот, на якому він вилетів з дорожньої смуги, після чого впав з високого трав'янистого схилу і перекинувся.

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі
Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

Українські евробляхи потраплять на блакитний екран

Проблеми українських водіїв, у яких машини на іноземних номерах, екранізують у художньому фільмі. Хоча його скоріше можна назвати документальним, адже безпосередню участь в зйомках беруть активісти, які добре розбираються в цьому. Про це на сторінці в Facebook повідомляє Олександр Чернявський, учасник Громадського Руху "АвтоЄвроСила".

поліція
поліція

У центрі Львова пролунав потужний вибух

У вівторок, 12 лютого, близько 20:20 у Львові прогримів потужний вибух. Цю інформацію повідомив голова ГО "Варта1" Ігор Зінькевич. Інцидент стався на початку вул. Зеленій – Ів.Франка, 24. В результаті вибуху під землею вирвало каналізаційний люк. За попередньою інформацією вибух викликаний газом.