Після того, як рейтинги кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" почали активно зростати, в його бік полетіли численні звинувачення. Стосувалися вони серіалу, який вважали "агітацією", бізнесу у Росії та багатьох інших моментів. На всі ці питання сам Володимир Зеленський вже давно дав розгорнуті відповіді.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Аби ситуація не повторювалися, на його захист нещодавно виступили військові 93 бригади, яким постійно допомагає "Квартал 95" – і під час фази бойових дій фінансово, і просто так – приїздить із концертами. Фотографії та переписки із акторами опублікував на сторінці у Facebook Андрій Хижняк.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Він зазначив, що знімки зроблені в період із 2016 по 2018 роки, і до виборів, як запевняє, не мають жодного відношення.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

"Одного разу готуючи чергову посилку хлопцям в АТО я зіткнувся з нестачею грошей. Це був по-моєму 2016 рік. Я просто взяв і написав в ФБ Кошовому з 95 Кварталу. На моє здивування відповідь прийшла швидко, і Жека скинув суму на карту єдине що він попросив, що б я це особливо не афішував, а пацанам передав привіт від Кварталу! Потім був дзвінок від Кошового, Жека був в шоці тому, що вони купили швидку допомогу для медиків в АТО, а її не пускали під Авдіївку! Потім був концерт в нашому місті 95 Кварталу. Я написав в 95 квартал що потрібні квитки для хлопців з АТО їхніх сімей - без проблем! Початок концерту було з оплесками і словами подяки від Зеленського і всього 95 кварталу, зал нам довго аплодував. Було не по собі. Після концерту хлопці запросили нас до себе в гримерку, що-б сфоткатися на пам'ять, ось тоді я з Кварталом познайомився з ближче", - згадує військовий.

Тоді бійці були вражені спілкуванням із головним байкером "Кварталу 95", окрім якого ніхто так майстерно не пародіює Януковича, Олександром Пікаловим. Він видався хлопцям дуже щирою людиною, навіть плакав під час розмови, але сльози були виключно чоловічі.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

"….мені чомусь запам'ятався Саша Пікалов, і його очі - радісні зі сльозами, і міцні чоловічі обійми, і слова: "Спасибі Вам Пацани" Я не так часто передаю посилки в АТО своїм хлопцям, як хотілося, але запевняю Вас, що кожне прохання до 95 кварталу не буде залишено без уваги Я от не давно їздив до своїх хлопців під Авдіївку, і знову без допомоги Кварталу не обійшлося. Хлопці з Кварталу вже в серпні 2014 року виступали в Краматорську перед військовими, я розумію що це не перша лінія як багато хто з Вас зараз скажуть! І це не єдиний їхній концерт в зоні АТО", - підсумував Хижняк.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Дивіться: концерти "Кварталу 95" в зоні АТО

Нагадаємо, українці згадали пророцтво "Кварталу 95" про реформу Авакова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі порівняли передвиборчу кампанію Зеленського із серіалом "Слуга народу". Також "Знай.ua" писав, що серіал "Слуга народу" намагалися не пустити у прокат.