На 69-му році життя в Москві раптово помер народний артист РФ, співак і актор Сергій Захаров.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Він прославився виконанням таких хітів, як "Три білих коня", "Очі чорні" та "Відцвіли хризантеми". А шанувальники радянського кіно напевно глядачі пам'ятають Захарова по головній ролі лейтенанта Шамплатре в музичному фільмі Леоніда Квініхідзе "Небесні ластівки".

Наразі вже відомо, що Захаров помер в одній з державних лікарень Москви від серцевої недостатності.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що Захаров родом з українського міста Миколаїв. Народився в 1950 році, співати почав ще в п'ять років, натхненний вихідний арією Містера Ікс з оперети Кальмана "Принцеса цирку".

Після отримання першої премії на міжнародному конкурсі "Золотий Орфей" в Болгарії і "Сопот" 1974 в Польщі в 1974 році Захаров став одним з найпопулярніших молодих радянських виконавців.

У 1977 році на рік Захаров опинився у в'язниці за бійку з адміністратором. Після чого кар'єра артиста пішла на спад.

До 1985 року він працював в Ленінградському мюзик-холі, а потім у філармоніях різних російських міст. У 1985 році став солістом арт-агентства Союзу концертних діячів Санкт-Петербурга.

У 1996 році Захаров переніс клінічну смерть: від хронічної перевтоми після 60 концертів на підтримку виборчої кампанії Бориса Єльцина він захворів. Зате в тому ж році отримав звання народного артиста РФ.

При цьому відомо, що на 3 березня 2019 року було заплановано концерт Захарова в Санкт-Петербурзі.

Разом з тим варто відзначити, що раптово померла учасниця команди в кулінарному телешоу "Майстер Шеф" Алевтини Шевченко. Дочка знаменитості, Марія Попова, написала на своїй сторінці в Facebook про те, що мамі ще влітку 2018 року діагностували четверту стадію раку легенів. За словами дочки, мати протримали останні півроку тільки за допомогою ліків та медикаментів. Вона мовчала і не розповідала про свою хворобу до останнього.

"В серпні минулого року у неї діагностували рак легенів. Четверта стадія. Вона могла піти вже тоді, але протрималася на препаратах ще півроку. Довше не змогла - відмовили легені і серце. Вона не поширювалася про те, що відбувається. Не хотіла, щоб її жаліли і ховали за життя. Вона пішла без болю", - розповіла Попова.

Нагадаємо, пішла з життя легенда українського спорту.

Як повідомляв "Знай.ua", померла легенда Манчестер Юнайтед.

Також "Знай.ua" писав, що школяр убив себе в прямому ефірі через нерозділене кохання.

У московській лікарні померла зірка радянських фільмів Олексій Баталов