Бойовики Путіна планують "порахувати" населення, яке лишилося на Донбасі після окупації.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляє Інформаційний спротив.

У повідомленні йдеться, що на окупованому Донбасі проросійські бойовики протягом року планують провести перепис населення. Таку ідею окупаційна влада вигадала для того, аби визначити настрої місцевих жителів.

Перепис передбачає провокаційні питання, а отримані дані стануть базою для подальших зовнішньополітичних маніпуляцій Кремля і пропаганди проти України.

Зокрема, у жителів питатимуть "Як конфлікт на Донбасі вплинув на ваше життя?" та "Хто винен у цьому конфлікті?".

В ІС повідомляють, що формою такий перепис дуже нагадує референдум – на це вказують так звані "особливі" запитання". Так, одне із них звучить "Яким ви бачите майбутнє "ДНР", а у варіантах відповіді до нього – "у складі РФ", "в складі України", "як незалежна держава".

Нагадаємо, у мережі з'явився указ ватажка терористів так званої "ДНР" Дениса Пушиліна з підписом "секретно", в якому він розпоряджається всіляко дискредитувати чинного президента України Петра Порошенка перед майбутніми виборами, повідомляє Obozrevatel.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Документ опублікував на своїй сторінці в Facebook офіцер Збройних сил України з позивним Нічний Сталкер.

"Якщо багато сидіти в Інтернеті, можна наштовхнутися на достатньо цікаві документи. Все ж тезу про те, що РФ і недореспублікі згодні на будь-якого президента України, крім чинного, підтверджується", - прокоментував він під документом.

Так, Пушилін наказав "забезпечити цілеспрямовану роботу по інформаційним вкиданням з підписом конкретно зазначених посадових осіб ВСУ".

Як повідомляв раніше Знай.ua, претенденти на головний політичний пост країни - крісло президента, розповіли, як збираються повертати Донбас.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі повідомляють про серйозну несправність на Алчевському металургійному комбінаті.