У четвер, 14 лютого, харків'яни вийшли на фейковий мітинг на підтримку неіснуючого кандидата у президенти України.

Про це пишуть місцеві ЗМІ та публікують відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що в Харкові люди, які за гроші погоджуються висловлювати підтримку кандидатам у президенти, зібралися на мітинг за неіснуючого кандидата в президенти-серійного вбивцю Анатолія Онопрієнка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Охочих "підтримати президента від народу" виявилося понад сотню людей, які дізналися про акцію через оголошення та анонс події в соцмережах.

Варто нагадати, що Анатолій Онопрієнко – кривавий серійний вбивця. У період з 1989 по 1996 роки він вбив 52 людини. За деякими джерелами, він є найжорстокішим маніяком XX століття, якого часто порівнюють з Чикатилом.

Мітингарі скандували скандальні гасла: "Онопрієнко – це ми!", "Онопрієнко – це сила!" і "Онопрієнко – майбутнє України!".

Окрім того, люди на камеру запевняли, що готові голосувати за кандидата, навіть попри те, що не читали його програми.

Нагадаємо, згідно з даними, які нещодавно Київський міжнародний інститут соціології, до другого туру на президентських виборах вийдуть Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

І якщо діючий президент таки вийде у другий тур, то він програє Зеленському і Тимошенко - про це свідчать результати соцопитування. Про це повідомило інформаційне агентство Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними соціального опитування, єдиний кандидат, якого вдасться обійти Петру Порошенку - це Юрій Бойко, але він майже не має шансів потрапити до другого туру президентських перегонів.

Юрий Бойко
Юрий Бойко

Як повідомляв раніше Знай.ua, поліція будує сітку підкупу або прямого впливу на виборців.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це на своїй сторінці у Facebook написав волонтер і активіст Роман Сініцин, передає Depo.ua.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський вважає спроби заборони проекту "Слуга народу 3" політичними боями без правил.