Жителям Новолуганского селища Донецької області сьогодні прилетів сюрприз від бойовиків. При обстрілі ворожою стороною були застосовані інноваційні, російські високоточні снаряди артилерійської системи калібру 152 мм "Краснопіль". Варто відзначити що дане озброєння заборонене Мінськими домовленостями. Заява про обстріл була розміщена прес-службою ООС.

Керований артилерійський снаряд Краснопіль

Цей інцидент може служити ще одним чітким доказом російської агресії на Донбасі, так як даний тип снарядів знаходиться на озброєнні артилерійських підрозділів збройних сил РФ. Виробляються ці боєприпаси тільки на російському концерні «Калашников».

Обстріл стався у четвер, 14 лютого. Прямим попаданням був знищений будинок місцевого жителя, 70-річного пенсіонера, Віктора Фролова. Чоловік залишився живий і отримав легкі тілесні ушкодження.

Бойовики в черговий раз порушили перемир'я

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За даними ООС, 14 лютого російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, з них - вісім разів із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. В результаті поранення отримали троє військовослужбовців Об'єднаних сил поранення.

Нагадаємо, Путін зігнав на Донбас головорізів з Кавказу: росіяни вже не ведуться

Дане кладовище, розташоване в Ленінському районі міста, в кінці січня відвідав житель Москви Руслан Реутовський. Він намагався знайти могилу Захарченко. Його супроводжував "ополченець" з позивним "Узбек".

Як повідомляв раніше Знай.іа один з перших ватажків бойовиків "ДНР", екс-командир незаконного збройного формування "Схід" Олександр Ходаковський продовжує скаржитися на Росію.

Також Знай.іа писав про те, що окупованому путінськими бойовиками Донецке вартість житла впала в кілька разів.

На сьогодні ціни зрівнялися з вартістю квартир у селищах та СМТ. Даний факт підтверджують оголошення про продаж квартир, які публікують в мережі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням відомого блогера Дениса Казанського.