Ні для кого не секрет, що українці все частіше їдуть за кордон на заробітки. Пов'язано це з тим, що за бугром краще умови праці і, відповідно, гідна оплата.

На першому місці завжди була Польща. Але зараз ще кілька країн наздоганяють її в цьому рейтингу. Якщо поглянути на ОЛХ Робота, то можна помітити, що більша частина оголошень про роботу приходить з Чехії.. Там українців чекають з розпростертими руками. Оклад в Чехії пропонують колосальний. На вакансію пекаря шукають українці і обіцяють зарплату в тисячу доларів. Це двадцять сім тисяч гривень. Де такі зарплати у пекарів в Україні?

українські заробітчани
українські заробітчани

Третє місце в топі займає Німеччина. В Україні шукають найчастіше різноробочих, це і не дивно. Адже у нас чоловіча стать працьовитий. Пропонують в Німеччині і достойний оклад в сорок одну тисячу гривень, а це більше тисячі доларів. Середня вартість праці різноробочого в Україні становить близько семи тисяч гривень. Різниця коллосальная.

Вибилася з трійки лідерів Словаччина, посівши четверте місце. Тут все так, як у Чехії. Шукають різноробочих, кухарів, водіїв. Єдине оклад трохи менше - двадцять п'ять тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Завершує нашу п'ятірочку Ізраїль. Туди потрібні прибиральники і пакувальники з окладом п'ятдесят п'ять тисяч гривень. Це коллосальная сума. Щоб заробити такі гроші в нашій країні потрібно орати мінімум 7 місяців, з урахуванням середньостатистичної зарплати. А в Ізраїлі такі гроші платять за місяць роботи.

Нагадаємо, Туреччина та Ізраїль не визнають анексію Криму.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Польщі запанікували з-за українських заробітчан.

Знай.uа писав про бюджетному подорож в Словаччину.