Спрощення процедури оформлення євроблях

Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі
Мітинг "євроблях" в урядовому кварталі

Для власників євроблях, і для тих хто тільки збирається їх придбати, з'явилися цікаві новини. З метою спрощення процедури підтвердження відповідності такого автомобіля екологічним нормам при митному оформленні та першій реєстрації на рівні з сертифікатами відповідності тепер використовуватимуть техпаспорт країни останньої реєстрації.

Дивіться: Розмитнення євроблях: скільки доведеться заплатити

ПриватБанк попередив українців про ймовірне зникнення коштів з рахунків

Приватбанк
Приватбанк

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Клієнтам ПриватБанку варто бути обережнішими при переказах грошових коштів на інші рахунки. У разі помилкової відправки грошей не на той рахунок, який був потрібен, фінустанова не поверне.

Ультиматум МВФ для України

МВФ
МВФ

У Міжнародному валютному фонді назвали головні вимоги для надання Україні нового траншу за кредитною програмою stand by:

Ринкова ціна на газ.
Виконання бюджету 2019 року.
Приватизація держпідприємств.
Відкриття ринку землі.
Виконання Україною зобов'язань за зовнішніми боргами.

Перші плани Зеленського

Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах
Володимир Зеленський лідирує у виборчих перегонах

Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів про чотири головні законопроекти, які він представив би в першу чергу після перемоги на президентських виборах в Україні. Він планує представити проекти законів "Про народовладдя", "Про зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів і суддів", "Про імпічмент президента України" та "Про відкликання народного депутата України"

Дивіться: Зеленський лідирує у рейтингах

Спортивна ганьба Путіна

Президент РФ Володимир Путін після Сочинських переговорів вирішив відправити на тренування з дзюдо. Його "кинули" з першої подачі. Під час спарингу Путіна та олімпійської чемпіонки, президента РФ чекав неприємний сюрприз. Спортсменка кинула його на татамі.

Передбачення з Біблії про кінець світу почало збуватися

У Палестині раптово впав Дуб Авраама, якому було близько 5000 років. Згідно з біблійними переказами, саме під цим деревом патріарху Аврааму з'явилася Свята Трійця. Давнє пророцтво говорить, що падіння цього священного дерева попереджає про наближення кінця світу.

Дивіться: впав дуб Авраама