Відомий український журналіст Юрій Романенко розповів, що буде, якщо в країні не покращиться бізнес-атмосфера. Про наслідки журналіст написалл у своєму Faacebook.

Так, Романенко зауважив, що у випадку, якщо в країні ліквідують ФОП третьої групи, всі підприємці поїдуть з України.

Давайте откровенно. В стране ужасная бизнес-атмосфера. У страны один к путь к выживанию. Или она делает бизнес-атмосферу...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Vrijdag 15 februari 2019

"В країні жахлива бізнес-атмосфера. У країни один до шлях до виживання. Або вона робить бізнес-атмосферу нормальною, або вона піде під укіс разом з усіма цими ефективними чиновниками, розумними всезнайками в інеті, нещасними пенсіонерами, бюджетниками. Творчих людей все менше буде цікавити, чому ці соціальні групи плутаються під ногами, намагаючись віддоїти тих, хто здатний генерувати гроші. І якщо пенсіонери оберуть уряд, який ліквідуює фопів третьої групи, то для них нічого не зміниться. В тому плані, що вони просто організовано переїдуть до Кракова або куди подалі будуть займатися тим же самим, і годувати ще купу людей, але вже польських, які розуміють цінність нових творчих груп. Один мій університетський товариш поїхав так з одеської айті-компанією. Я його питаю: А що змінилося? А він : "Нічого, навпроти мене сидять ті ж люди, що і в Одесі". Такий сучасний світ. Мобільність визначає можливості. До речі, цей товариш вже в Каліфорнії", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали, що ні для кого не секрет, що українці все частіше їдуть за кордон на заробітки. Пов'язано це з тим, що за бугром краще умови праці і, відповідно, гідна оплата.

На першому місці завжди була Польща. Але зараз ще кілька країн наздоганяють її в цьому рейтингу. Якщо поглянути на ОЛХ Робота, то можна помітити, що більша частина оголошень про роботу приходить з Чехії.. Там українців чекають з розпростертими руками. Оклад в Чехії пропонують колосальний. На вакансію пекаря шукають українці і обіцяють зарплату в тисячу доларів. Це двадцять сім тисяч гривень. Де такі зарплати у пекарів в Україні?

Нагадаємо, Польща втратить українських заробітчан: перспективи, ціни життя і в Грузії.

Як повідомляв Знай.uа, Польща завела стару пісню про Бандеру: кінець дружбі.

Знай.uа писав, у Польщі українці викинули з вікна: діти чекали тата додому.