Примадонна Алла Пугачова підтримує Україну в контексті конфлікту з РФ. При цьому зірка найближчим часом не приїде в країну, так як потім може стати жертвою цькування з боку росіян.

Таку думку висловив відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "112".

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"Я був би щасливий зробити з нею інтерв'ю. Пугачова – велична. Але я думаю, що через ситуацію з Росією та Україною зараз це неможливо. Я абсолютно впевнений, що вона на боці України. Я спробую. Але її ж потім будуть труїти в Росії, якщо примадонна дасть мені інтерв'ю. Я розумію і не хочу підставляти людей. Але я зроблю цю спробу",– заявив Гордон.

Гордон заявив, що у нього зірвалося близько 100 інтерв'ю через конфлікт Росії та України. При цьому журналіст все ж виступив за заборону в'їзду в Україну російських зірок і уточнив, що поважає тих діячів культури з РФ, які дотримуються українських законів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

"Тих, які в поганому тоні висловлювалися про Україну, стріляли в бік наших військових, підписували листи про те, що "Крим наш", приїжджали в Крим, знаючи, що це можна робити тільки з території України. Якщо Крим ваш, не заробляйте гроші на нашій території. Макаревич, Гребенщиков, Ахеджакова, інші шановані мною діячі російської культури не їздять в Крим. Чи в'їжджають з території України", – сказав Гордон.

Раніше ми писали, що український журналіст Дмитро Гордон в ефірі пропагандистської російської програми "60 хвилин" на каналі "Росія 1" розповів, коли РФ і Україна зможуть стати дружніми країнами.

Гордон вважає, що всі "ключі" від миру між сусідніми державами знаходяться в Кремлі в кишені президента Росії Володимира Путіна. Журналіст зазначив, що Путін зобов'язаний дати наказ військовим піти з окупованих територій Донбасу і Криму.

Нагадаємо, Гордон пояснив, чому виступає у російських пропагандистів. Він пояснив свої дії.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон сказав, як вигнати Путіна з Донбасу. Журналіст в черговий раз подражнив кремлівську пропаганду.

Знай. ua писав, що Гордон дав Путіну ключ до миру в Україні.