Протягом доби російські окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі 6 разів із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. Терористи випустили по позиціям українських військових загалом 48 мін калібрів 120 і 82 мм, про що стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС.

В смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" окупанти обстріляли позиції наших воїнів три рази. В районі Мар'їнки із застосуванням протитанкового ракетного комплексу, поблизу населеного пункту Павлопіль – великокаліберних пелеметов, мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї, неподалік від населеного пункту Кам'янка – мінометів калібру 120 мм

В смузі дій оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник обстріляв українських військових 6 разів. Поблизу населеного пункту Новоолександрівка окупанти застосували міномети 120 мм, неподалік від селища Нижнє – міномети калібру 82 мм, поблизу населеного пункту Хутір Вільний – великокаліберні кулемети, автоматичні станкові гранатомети, міномети калібру 82 мм, стрілецьку зброю. Також обстрілу піддалися селище Золоте-1 з використанням великокаліберних кулеметів і мінометів калібру 82 мм, селище Золоте – 4 - зенітної установки ЗУ-23-2 і станкових гранатометів різних систем, район міста Попасна - великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Згідно з наданою інформацією, один військовослужбовець Об'єднаних сил в результаті обстрілу загинув, а двоє отримали поранення. Підрозділи ЗСУ придушували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

Розвідка повідомляє, що 15 лютого знищено сім окупантів і шість отримали поранення. Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що для терористів не залишилося нічого святого – в Мар'їнці путінські посіпаки випустили ракету прямо в автомобіль, який перевозив продукти харчування.

Як повідомляв портал "Знай.uа": радник Путіна зібрав у Москві терористів з Донбасу, з якими обговорив вибори на Україні.

Також "Знай.uа" писав, що в Кремлі раптово згадали про Мінські домовленості після того, як Аваков анонсував план по деокупації Донбасу.