На вихідних в Україні буде по-весняному тепло і сонячно, опадів не прогнозується. Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

В суботу, 16 лютого, за даними синоптиків, на всій території країни буде сонячно і без опадів. Вночі найбільші морози очікуються на сході України - від 0 до -5, а вдень має потеплішати до +3. Така ж денна температура очікується на півночі і в центрі, на два градуси вище в південних областях. Але найтепліше має бути на заході - від +5 до +9.

В неділю, 17 лютого, синоптики також прогнозують суху погоду. При цьому вночі від 0 до -3 градусів, вдень на півночі та сході країни від +3 до +7, у центрі і на півдні від +5 до +12. А в західних областях - від +8 до +13.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Києві в останній день тижня має бути сухо, вночі від 0 до +2, вдень від +5 до +7 градусів.

Нагадаємо, нестабільна погода вже українцям набридла, і вони з нетерпінням чекають прогнозів синоптиків в надії, що нарешті настане довгоочікуване потепління. Фахівці вже кілька разів обіцяли потепління, проте довше, ніж на кілька днів, його не вистачає. Протягом останніх тижнів йдеться про те, що незабаром настане весняна погода, але останні прогнози змушують у цьому засумніватися.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Нагадаємо, народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українців порадували угодою про безвизе з ще однією країною.

Також Знай.uа" писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають.