МОЗ України за 4 роки співпраці з міжнародними організаціями вдалося повністю перекрити корупціонерам доступ до бюджетних коштів у сфері закупівлі ліків. Про це заявила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Так, у 2017 році в порівнянні з цінами 2014 року з програми дитячої онкології 84% препаратів закуплено набагато дешевше, ніж було раніше. Це означає, що більше маленьких пацієнтів змогли отримати безкоштовне лікування.

"В минулому році вдалося майже повністю покрити заявлену потребу регіонів у закупівлі ліків. В цьому році забезпеченість з дитячої онкології також буде збільшуватися - у Державному бюджеті 2019 закладено 631 млн грн. Ці кошти будуть витрачені на закупівлю ліків, медичних виробів та реагентів. Крім державного фінансування, кошти виділяються також з місцевих бюджетів", - підкреслює Супрун.

Зміни недосконалої системи охорони здоров’я — це боротьба за життя і здоров’я кожного українця. Особливо боляче, коли...

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
Geplaatst door Уляна Супрун op Vrijdag 15 februari 2019

Раніше повідомлялося, що Проект постанови про присвоєння Уляною Супрун повноважень міністра готували на комп'ютері народного депутата від Оппоблока Олександра Долженкова.

Варто відзначити, що Олександр Довженко - нардеп від фракції "Опозиційний блок", який за інформацією журналістів працює під крилом олігарха Ріната Ахметова і є його довіреною особою.

Також варто додати, що постанова зареєстровано 8 лютого 2019 року. У ньому серед іншого пропонується визнати, що дії Супрун завдають шкоди інтересам українського народу і держави.

Нагадаємо, Сергій Шахов розповів про "супруновском геноцид" у школах. Політик озвучив головну проблему всіх українських шкіл.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон розповів про "покровителів" Супрун. Дмитро Гордон також висловився про діяльність Уляни Супрун і реформи, які вона встигла виконати.

Знай. ua писав, що Мосійчук анонсував нові судилища над Супрун. Судова комедія продовжиться.